2777
2789
عنوان

این ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من اینحوری زیاد دیدم

دوماد هم الان کلا با خانواده خانومش در ارتباط کامله خیلی هم خوشبختن

بستگی به پسره داره که به خانوادش وابسته هست نیست و..

اینایی که من دیدم کارمند و تحصیل کرده بوده میخواستن با خانواده خوب وصلت کنن از اون محیط دور بشن

ببین من اینحوری زیاد دیدم دوماد هم الان کلا با خانواده خانومش در ارتباط کامله خیلی هم خوشبختنبستگی ب ...

اتفاقا اینم با خانواده دختر رابطه خوبی داره پیششون که هست حالش خیلی خوبه فراری شده یجورایی از خانوادش میگه هیچوقت نمیبخشمشون

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
۲۲۲۸

ببین بقیه خانوم ها درست میگن تا حدودی

اگر پسره بقیه شرایطش خوب باشه

شناخت اخلاق و رفتارش که میگن باد باشه محبت کنه و ... دوره آشنایی میفهمی وقت بزار آشنا شو اگر برات مهمه

من این مدل شما چهارتا از نزدیکانم هستن بهترین ازدواج داشتن و الان خیلی خوشبختن

بچه به خانواده میره معمولاً... چون خودآگاه یا ناخودآگاه بلاخره ویژگیهای آدم های اطراف میره توی خود آ ...

خودش خیلی میترسه که ی موقع سر آدمی که دوستش داره بلایی که باباش سر مامانش آورده رو تکرار کنه وحشتشه ی جور تو ازدواج

۲۲۲۸

خیلییی سخته

گاهی ب اینجور ادما ک میای کمک کنی بعد یه مدت باهمه خوب میشن و دقیقا با اونی ک کمکشون کرده دشمن میشن

تو ازدواج هیچکس ناجی اون یکی نیست

هردو باید روی رفتارهاشون کنترل داشته باشن و رفتارهای نرمال از خودشون بروز بدن

زندگی زناشویی جای تروما نشون دادن و درمان نیست

اتفاقا اینم با خانواده دختر رابطه خوبی داره پیششون که هست حالش خیلی خوبه فراری شده یجورایی از خانواد ...

اگر شغل درست و حسابی داره خوبه

ببین من دوست صمیمی خودم اینطوری هست شرایطش کلا نامزدش به حرف دوستمه خیلی هم محبت میکنه بهش عالیه

عمو خودم هم اینطور بود الان زندگی عاشقانه دارن

اتفاقا اینجور مورد ها پسر تمام توجهش رو برا خانومش میزارع

ولی اگر شرایط زندگیش خیلی بد بود باشه قبلا که تو دوره کودکی و .. آسیب روحی و روانی دیده خوب بحثش جداست که من نمیتونم تشخیص بدم روانشناس میفهمع

ببین بقیه خانوم ها درست میگن تا حدودی اگر پسره بقیه شرایطش خوب باشه شناخت اخلاق و رفتارش که میگن باد ...

دوران دوستی بوده یک سال

چون همو خیلی میخواستن به فکر ازدواجم هستن برای آخر امسال بیان جلو

قضیه دیگه خیلی جدیه

ولی چون ترسای پسره زیاد شده ب خورده عجیب شده شرایط

دوران دوستی بوده یک سال چون همو خیلی میخواستن به فکر ازدواجم هستن برای آخر امسال بیان جلوقضیه دیگه خ ...

دیگه راه آخر که مطمین بشی روانشناس هست که نقطه تاریک داشته باشه در گذشته بعدا ممکنه یه روز اثرش رو نشون بده

من خودم رو مثال میزنم برات یه اتفاق هایی برا من افتاد در دوران کنکورم که خارج از کنترل من بود و با این همه تلاش چهار سال پشت کنکور موندم و یک سالش شدیدا افسردگی گرفتم الان با اینکه چند ساله گذشته ولی من تاثیرات منفی رو دارم نشون میدم موقع عصبانیتم کلا یه آدم دیگه شدم

خیلییی سختهگاهی ب اینجور ادما ک میای کمک کنی بعد یه مدت باهمه خوب میشن و دقیقا با اونی ک کمکشون کرده ...

دقیقا بخاطر همین نظر روی اینه که قبل ازدواج هر دو برن پیش مشاور چند جلسه از درون خودشون آگاه بشن ببینن میشه نمیشه

دقیقا بخاطر همین نظر روی اینه که قبل ازدواج هر دو برن پیش مشاور چند جلسه از درون خودشون آگاه بشن ببی ...

اونا تصمیمشون گرفتن مشاور بهانه اس واسه جلب نظر مثبت بقیه

امیدوارم دختر تصمیم درست بگیره