2777
2789
عنوان

دخترا‌بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 53 بازدید | 22 پست
🤣🤣🤣 مامان منم فکر میکرد طبیعیه

حالا من تا یازدهم صبر میکنم ببینم چی می شه چونکه موهای صورتم اگر خیلی نزدیک بشی معلومه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست
۱۶سالگی امسال میرم دهم

همسن منیییی

من الان ۲ ساله کامل موهای صورتمو میزنم

البته صورتم خیلی پرمو بود ابروهامم پیوندی😑اصلا دوست ندارم برگردم به اون زمان...الان یه دافی شدم

یکم حرف بزن با مامانت راضیش کن

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسن منییییمن الان ۲ ساله کامل موهای صورتمو میزنمالبته صورتم خیلی پرمو بود ابروهامم پیوندی😑اصلا دوس ...

فکرمیکنه من برای دلبری کردن اینکار می خوام بکنم آخه این کار تمیز بودن رو نشون می ده نه اینکه بد بودن رو

فکرمیکنه من برای دلبری کردن اینکار می خوام بکنم آخه این کار تمیز بودن رو نشون می ده نه اینکه بد بودن ...

دقیقا این نشونه ی تمیزیه

سنتم که کم نیست الان بچه ۱۰ ساله هم شیو میکنه

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

همسن منییییمن الان ۲ ساله کامل موهای صورتمو میزنمالبته صورتم خیلی پرمو بود ابروهامم پیوندی😑اصلا دوس ...

آدم وقتی موهای صورتش می زنه از این رو به اون رو می شه

آدم وقتی موهای صورتش می زنه از این رو به اون رو می شه

من که یه آدم دیگه شدم کلا

ولی میتونی با موچین هر روز یکی دوتا از موهاتو برداری اینجوری مامانت نمیفهمه

آخه آدم نباید بخاطر درس به خودش نرسه مامانم می که آدم به موقعیت خوب بدقیافه ی بد بوده واقعا ها این چیه به من می گه من دوستام می گن اگر موهای صورتت بزنی و ابروهام بزنی عالی می شی اما مامانم...

آخه آدم نباید بخاطر درس به خودش نرسه مامانم می که آدم به موقعیت خوب بدقیافه ی بد بوده واقعا ها این ...

به دل خودآدمم توجه نمی کنه انتظار داره ۲۴ ساعته درس بخونم قیافمم بره به درک