2777
2789
عنوان

حاضرید با

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 28 پست

اگ خادم حرمه ک خوش بحالش خادم اقاست همچین سعادتی نسیب هرکسی نمیشه ایشون اوندنیا جایگاه خاص خودشو داره از یارای امام رضاست،و شمایی ک میگی دودلی احتمالا جزو اون دسته ای ک هیچیو قبول ندارن بهتره تموم کنید چون شما خیلییی ببخشیدا لیاقتشو ندارید 🥲

اره منم خیلی تعجب کردم طرف میخواست وارد رابطه بشه

آره ولی مدت زیادی نیست که آشنا شدیم

اوایل نگفته بود بهم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اگ خادم حرمه ک خوش بحالش خادم اقاست همچین سعادتی نسیب هرکسی نمیشه ایشون اوندنیا جایگاه خاص خودشو دار ...

اون نمیخواد با اسی ازدواج کنه که

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

اگ خادم حرمه ک خوش بحالش خادم اقاست همچین سعادتی نسیب هرکسی نمیشه ایشون اوندنیا جایگاه خاص خودشو دار ...

ببخشید لیاقت چیو ندارم دقیقا 😐

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

اها از اینکه رل زده با شما پرهات ریخته

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل ز دستت مرا یاد و تو را خاطرفراموش)))

دقیقا منم بعدش گفت البته همون شب

من باور نکردم اصلا

کلی عکس داد

یزرع عجیبه ولی خب شغلش ک نیست اون برااردات میره یکی دوبارمثل اینک مابریم زیارت ودوستم بشیم باکسی بگیم نه چون میریم زیارت پس نمیتونیم دوست بشیم 🤔

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

عزیزم بهت بر نخوره نظر هرکس برای من محترمه من از دیدگاه خودم گفتم.

عزیزم شما که هرچی دلت خواست گفتی

یجام گفتی هیچیو قبول نداری😐

دیدگاه عجیبی داری

ولی اوکیه

عزیزم شما که هرچی دلت خواست گفتییجام گفتی هیچیو قبول نداری😐دیدگاه عجیبی داریولی اوکیه

چون گفتید همه جوره اوکیه ولی چون خادمه دودل شدم ،خب پس خوشتون نمیاد از خادم بودنش دگ درسته؟