2777
2789
عنوان

کیا پوستشون خرابه

192 بازدید | 15 پست

خانومایی که پوستتون جوش زده یا لک دارین و فکرمیکنید هیچ وقت درست نمیشه؛

من صورتم پر جوش و لک های جاش بود

از سن ۱۳ سالگی درگیرش شدم.

دکتر بی فایده بود فقط ماسک سدر خوب بود ولی اونم تا یک هفته خوب بود وقتی میذاشتم دوباره بر میگشت

یکی از آشناهامون که داغون تر از من بود پوستش گفت زود بری برای درمانش،اسکار نمیشه ولی دیرکنی اسکار میشه.خودشم پوستش خیلی بد بود ولی پوستش عالی شد...

بقیشو میگم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو لطفا

منم لایک کنید

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

خلاصه گفت یه مشاوره توی روبیکا کارش پوست و موئه و خیلی تعریفشو میکرد و گفتم مال نفیس و لدوراست گفت نه مشاور واقعی پوسته.

بعد من بهش پیام دادم و هزینه مشاوره شم که پرداخت شد،یه فرم فرستاد و من تکمیل کردم سوالات پوستی بود.

بعد از روی همون فرم بهم محصول معرفی کرد و وقتی ازش خرید کردم هزینه مشاوره شم روی خرید کسر کرد گفت مشتریان موقع خرید کسر میکنیم مبلغو

تا ۶ ماه که استفاده کردم کم کم جوش ها شروع به از بین رفتن کردن و جا شون هم خوب شد و رفت.

خلاصه بچه ها اگه پوستتون جوش زده یا هرچی راکوتان و اینا نخورید و مثل من اینقدر این دکتر اون دکتر نکنید.

ولی کارش خوب بود و انصافا صورتم خوب شد الان همه دوستام عکسای قبلمو با حالا میبینن باورنمیکنن میگن این فتوشاپه که قبلا جوشی بودی

هزینه ی دارو ها و محصولاتت چقد شدمحصول داروخونه ای استفاده کردی یا برند

دارو نبود

محصولات مراقبت آرایشی بهداشتی بود ولی تخصص داشت توی اینکه چی بده بهم.

پارسال حدود 1,900 شد هزینه ارسال هم نگرفت گفت خرید اولی ها رایگانه ارسال