2777
2789
قیمتش چنده؟

قیمت جنتل واش متوسطش حدودا 40 تومن

قیمت لوسیون بدنشم در همین حدود.

هفته ی قبل جنتل واش بزرگش رو خریدم90 هزار تومن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
قیمت جنتل واش متوسطش حدودا 40 تومن قیمت لوسیون بدنشم در همین حدود. هفته ی قبل جنتل واش بزرگش رو خر ...

چ گرووون

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ گرووون

برای محافظت از پوسته دیگه.من پوست بدنم خشک میشد.

یه شامپو یا لوسیونش سه ماه حداقل میتونی ازش استفاده کنی.

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
برای محافظت از پوسته دیگه.من پوست بدنم خشک میشد. یه شامپو یا لوسیونش سه ماه حداقل میتونی ازش استفاد ...

ممنونم

من خودم دکتر پوستم اوایل اگزما داشتم کیووی داد خوب بود ولی چون گرون بود رفتم بچه ایروکس رو خریدم

الان هم فیروز میزنم.😦

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
ممنونم من خودم دکتر پوستم اوایل اگزما داشتم کیووی داد خوب بود ولی چون گرون بود رفتم بچه ایروکس رو خ ...

من قبل از کیو وی فیروز میزدم انگار تاثیری نداشت.منم اگزما داشت بعضی جاهام

میدونم گرونه واقعا،ولی جنتل واشش رو حتما بخر،چند ماه استفاده میکنی ازش

البته یه مدت از روغن بچه ی فیروز استفاده میکردم نمیدونم شما از چیش استفاده میکردی

من دتول نارنجی استفاده میکنم راضیم

عزیزم دتول روشن هم کرد؟ ☺️

نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی~ به حباب نگران لب یک رود قسم،،  وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت 🥀 غصه هم میگذرد...آنچنانی که فقط خاطره‌ای خواهد ماند!😕