2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدت از دست نده تازه امتحان اول بود

من خودم خواستم واسه سال بعدم کتاب تخصصی تجربی رو بخونم فصل اول زیست رو خوندم گیر کردم نظرم عوض شد

اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون

من خودم خواستم واسه سال بعدم کتاب تخصصی تجربی رو بخونم فصل اول زیست رو خوندم گیر کردم نظرم عوض شد

فصل اول دهم رو خوندی؟

زیست واقعا شیرینه اگه علاقه داشته باشی

من آنقدر کتاب رو دوست داشتم بدون هیچ تست زدیم کنکور رو ۵۳ زدم برا زیست

فصل اول زیست دهم چرته یعنی گفتار اولش که هیچ چیز زیستی نداره و بعدا هم ساختار سلول و مولکول ها هی بازتر میشه و جذاب تر میشه

مثلا همین اول کار پروتئین و نوکلییک اسید رو میخونی و هسته و ریبوزوم

بعد میری کتاب دوازدهم ساخته شدن اینا و ساخته شدن دنا و پروتئین رو میگه

متعهد به عشق

فصل اول دهم رو خوندی؟زیست واقعا شیرینه اگه علاقه داشته باشیمن آنقدر کتاب رو دوست داشتم بدون هیچ تست ...

اها ، اره دهم رو خوندم البته زدم گوگل سوالات متن و تو سایت گاما خوندم اون سوالا رو بنظرت اشتباه کردم و باید کتاب میخریدم

اگر تاپیک خنده دار بود تگ کنید ممنون

اها ، اره دهم رو خوندم البته زدم گوگل سوالات متن و تو سایت گاما خوندم اون سوالا رو بنظرت اشتباه کردم ...

میخواد تغییر رشته بدی تجربی؟

فایل کتاب رو از سایت آموزش پرورش دانلود کن یا از کانال کتابیکو تلگرام یه کتاب کمک درسی زیست دانلود کن ، معمولا درسنامه های خیلی سبز جذابه ، یه درسنامه جامع داره خیلی به درد کنکور نمیخوره ولی خیلی باحالع یه کتاب بنفش که روش عکس مغز از نیم رخه

یا از سایت آلا که رایگانه یا تلگرام فیلم تدریس یه استاد رو ببین

من معلم دوازدهمم آقای طلوعی بود موسسه هدف سرچ کنی توی آپارات هم بعضی جلسههاش هست

یا اگه مثلا میخواد اشتراک ماز بگیری از عمارلو یا فرهمند ببین

متعهد به عشق