2777
2789
عنوان

یه لحظه😍

135 بازدید | 24 پست

سلام...خانما من یه دوس پسردارم ک الان ۵ساله باهمیم بعد مامان و باباو ابجیای این بهم زنگ میزنن و حالمومیپرسن منم جواب نمیده گاهی اوقات و زنگشونم نمیزنم...بنظرتون کارمن درسته یااشتباه

ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنین😍😘

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
خب چرا نميان خواستگاري؟ ب نظرم كارت بي ادبيه

هزاربارگفتن اما بابام میگه ن هنوز بچه ای و باید درس بخونی

میترسم بعدهاک عروسشون شدم بگن خیلی پروبودیوازاین حرفا

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب بده چرا آخه جواب نمیدی زشته بالاخره اونا بزرگن حالتو میپرسن حالا اگه پسره رو نمیخوای ب خاطر اون جواب نمیدی اون هیچ ولی اگه غیر از این باشه بی ادبیه

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
جواب بده چرا آخه جواب نمیدی زشته بالاخره اونا بزرگن حالتو میپرسن حالا اگه پسره رو نمیخوای ب خاطر اون ...

ن خیلی دوسش دارم اما متاسفانه بابام تواین سن میگه زود واسه ازدواج.بعد ب نظرت اگ عروسشون شدم نمیگن چ پروبودی و باماک غریبه بودیم حرف میزدی

اونازنگ میزنن تونه که من خودم الان19سالمه5ساله بایه پسری حرف میزنم چتدباربامادرش حرف زدم تواین چندسال ولی خودم چندباربه برادرش زنگ زدم اونطورخانواده ای هج نیست که بگت چقدرپروویااینطورچیزا

(Biri var (g
به پسره بگوبیادخواستگاری وباباخانوادت حرف بزن ازدواج کنی پسره چندسالشه؟؟

اومدن بابام میگ ن...۲۴

ن خیلی دوسش دارم اما متاسفانه بابام تواین سن میگه زود واسه ازدواج.بعد ب نظرت اگ عروسشون شدم نمیگن چ ...

ن خیلی صمیمی نباش باهاشون محترمانه مودبانه جواب بده ک بگن چقد مودبه ☺

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗