2777
2789
عنوان

یبوست بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 53 پست
پسرمن نزدیک ۲سالش چن روزی گیلاس رو با هسته میخوره دیشب منم دیدم با سختی و ترس داره دفع میکنهخیلی ببخ ...

منم میدونم ک علتش شیر و سردی زیاد خوردن هست و نداشتن تحرک

ن زخم نیست خداروشکر

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

منم میدونم ک علتش شیر و سردی زیاد خوردن هست و نداشتن تحرک ن زخم نیست خداروشکر

شیر ،ماست، برنج سفید، خیار ، سردی رو کلا قطع کن

از ی طرف خیلی هم ب شیرینی و گرمی نبند

ورزش های شکمی حالت دوچرخه اینا براش خوبه، جوری ک ب شکم فشار ملایم بیاد

خداروشکر ک زخم نیست، ان شالله بهتر میشه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شیر ،ماست، برنج سفید، خیار ، سردی رو کلا قطع کناز ی طرف خیلی هم ب شیرینی و گرمی نبندورزش های شکمی حا ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی و جواب دادی

اخه میگن تنبلی روده میاره نمیدونم

نه به دختر من متخصص داده، ببین یه مدت بده، در کنارش تمام روشهایی که دوستان گفتن هم انجام بده.

یه دو روز خیلی زیاد بده، بزار دل و روده اش تمیز بشه؛ بعد شبی یه قاشق، ولی دیدی اوکی ، نده.

ولی تمام روشهایی که گفتن در کنارش داشته باش

نه به دختر من متخصص داده، ببین یه مدت بده، در کنارش تمام روشهایی که دوستان گفتن هم انجام بده.یه دو ر ...

باشه عزیزم انشاالله زودتر نتیجه بگیرم خسته شدم دیگه

از اونطرف شوهرم وقتی بچه ی چیزیش میشه اخم و تخم میکنه انگار تقصیر منه خیلی بی درکه

کاش ازدستش راحت بشم

باشه عزیزم انشاالله زودتر نتیجه بگیرم خسته شدم دیگه از اونطرف شوهرم وقتی بچه ی چیزیش میشه اخم و تخم ...

ببین پودر مثلا تو یه روز چند بسته بده، به حد اسهال شدن.

اونجوری دل و رودش خالی میشه.

بعد اون تمام نکات رعایت کن، آب زیاد بده، آلو و انجیر و ....

تو برنجش روغن و کره بریز و ....

بعد هر شب یه قاشق تو لیوان بریز و بهش بده

ببین پودر مثلا تو یه روز چند بسته بده، به حد اسهال شدن.اونجوری دل و رودش خالی میشه.بعد اون تمام نکات ...

این پودر ک دکتر داده ساشه ای نیست داخل ظرف هست در طول روز چند قاشق بدم بهش ک بدنش پاکسازی بشه؟

این پودر ک دکتر داده ساشه ای نیست داخل ظرف هست در طول روز چند قاشق بدم بهش ک بدنش پاکسازی بشه؟

ببین اینقدر بده که بعد یه روز به اسهال بیوفته.

نترس، اسهال میشه، دل و روده اش خالی میشه.

مثلا اندازه ۵،۶ لیوان بده.

تو هر لیوان یه قاشق غذا خوری باید بریزی.

ولی آبمیوه و آب بهش زیاد بده، تابستون، اسهال میشه، اب بدنش کم نشه.

بازم میگم در کنار پودر حتما تغذیه شو کنترل کن، مولین های طبیعی مثل میوه و ... بهش بده حتما

ببین اینقدر بده که بعد یه روز به اسهال بیوفته.نترس، اسهال میشه، دل و روده اش خالی میشه.مثلا اندازه ۵ ...

ممنون عزیزم خداخیرتون بده