2777
عنوان

امتحان دینی

362 بازدید | 16 پست

چطور بود؟؟

چطوری میشه جبرانش کرد ؟؟

پاس میشید؟

من میخواستم 18 به بالا شم با توجه به این حجمی که خوندم و زیاد هم خوندم برای این امتحان ولی بین 16 تا 17 و نیم اینا میشم

سر جلسه همه چی یادم رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر از پارسال بود

۹۰ درصد سوالات کپی از نهایی های اخیر بود

در کل روتین بود

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🪽🍒ما را به سخت جانی خود این چنین گمان نبود❤️🩹آرزو ها بها دارند🕊

سخت بود ؟

نه سخت نه آسون

بعضی سوالا هم واسم تکراری بود ولی یادم رفته بود

خودم خبر نداشتم ولی وضعیت جسمانیم سر جلسه امتحان خیلی بد بود لرزش شدید داشتم و حالت تهوع شدید هم داشتم صبح تو عمرم واسه درس و مدرسه اینطوری نمیشدم این سه سالی که نهایی دادم از دهم جز امسال

من دو تا دختر همسایمون رفتن امتحان همراه هم خونده بودن یکی میگه خیلی سخت بود ۱۵ نمیشه یکی میگه خیلی راحت بود قطعا بیست میشه

فارغ التحصیل از فرزانگان رتبه ۲ رقنی کنکور ریاضی،دارنده مدال المپیاد ریاضی فارغ التحصیل شده از کانادا🤓😎کاراته کار نویسنده علاقه به طراحی😇مامان دو قلو ها🥰

بهتر از پارسال بود۹۰ درصد سوالات کپی از نهایی های اخیر بوددر کل روتین بود

ارعه من یادم رفته بود متاسفانه سر جلسه و کلی نمونه سوال حل کرده بودم

به نظرم دینی واقعا سخت تره نسبت به ادبیات و عربی و زبان

من دو تا دختر همسایمون رفتن امتحان همراه هم خونده بودن یکی میگه خیلی سخت بود ۱۵ نمیشه یکی میگه خیلی ...

همونی که میگه 20 میشه نمیشه 😂😂

برا من تجربه شده هر کی گفت نشد خودمم یع سالی یبار گفتم 20 دیدم 15 شدم 😂😂

ارعه من یادم رفته بود متاسفانه سر جلسه و کلی نمونه سوال حل کرده بودم به نظرم دینی واقعا سخت تره نسبت ...

مرور خیلی تاثیر گذاره تو دینی

ان شاءالله نتیجه خوبی بگیری

این مسیر طولانی و سخته اما تهش خیلی قشنگه🦋🌱. تا پایان کنکور ۱۴۰۵ هر از چند گاهی اینجا تاپیک میزنم تا به عنوان یادگاری بمونه🤍🪽🍒ما را به سخت جانی خود این چنین گمان نبود❤️🩹آرزو ها بها دارند🕊

مرور خیلی تاثیر گذاره تو دینی ان شاءالله نتیجه خوبی بگیری

خیلی مرور کردم دم حوزه ام مرور کردم

مشکل ابنجاست مثلا یه سوال که میدادن جاشو میدونستم کجاست ولی نمیدونستم کدومو بنویسم