2777
2789
عنوان

دخالت نکنید ❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست
مثلا کمک نکنیم توچیا؟

مثلا اگر بهتون می گن استمرار دعا داشته باشید شما به عنوان وظیفه معنوی در صورت درخواست کمک فقط مجاز هستید یک بار دعا کنید نه این که استمرار داشته باشید برای دیگران

یا مثلا اگر می گن با فلانی صحبت کن برگرده سرزندگیش شما مجازین یک بار این کار و بکنید نه اصرار و استمرار

یا مثلا کمک کنه دو نفر ازدواج کنن مجاز به معرفی هستید نه بیشتر

یکی از دلایلی که می گن دعا نگیرید برای دیگران برایدلبستگی و ازدواج همینِ البته یکی از دلایلش این که فردی و مجبور می کنید از مسیر معنویش دور شه گمراه شه و به اراده شما تن بده برای خودتونم جزای سختی خواهد داشت اینها مثال هاش بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه وحشتناک بی تفاوتی بالا ترین درجه ی خود پسندیه ،ادم بی تفاوت و بی عاطفه که انسان نیست .ما اگه برا ...

هیچ کس نگفته بی تفاوت باشید کجای متن چنین چیزی نوشتم شما اصلا سوءبرداشت پیدا کردید

هیچ کس نگفته بی تفاوت باشید کجای متن چنین چیزی نوشتم شما اصلا سوءبرداشت پیدا کردید

دخالت نباید باشه و تا کسی کمک نخواسته کمک نکنیم قبول دارم .ولی حداقل باید برای بقیه خیر و خوبی بخوایم و بدبین نباشیم نسبت به بقیه

دخالت نباید باشه و تا کسی کمک نخواسته کمک نکنیم قبول دارم .ولی حداقل باید برای بقیه خیر و خوبی بخوای ...

عزیزم مگر فرشتگان که کمک نمی کنند بدبین هستند شما مطالب و درست درک نکردید

مودب باشید من مسلمان نیستم چرا شیعیان انقدر بی ادبانه صحبت می کنند

حرف من ربطی به شیعیان نداره نظرشخص خودمه

روزی که دچارگرفتاری ومشکلی شدیدوسخت نیازمندکمک بقیه بودین همین نظراتتون رویادآوری کنید

حرف من ربطی به شیعیان نداره نظرشخص خودمهروزی که دچارگرفتاری ومشکلی شدیدوسخت نیازمندکمک بقیه بودین هم ...

چرا بوده

چون بدون دونستن توهین می کنید سایر ادیان چنین مکاتبی ندارند درک کردن چرا برای شما انقدر سختِ

فقطم مسلمانان اینطورن نه سایرین خیلی ناپسندِ

ضمن این که حتی تاپیک و درست نخوندید اخه چرا اظهارنظر می کنید وقتی درست نمی خونید کجای تاپیک نوشتم کمک نمی کنم هیهات من المسلین و المسلمات بعید است از مسلمانان مرد و زن چنین بی دقتی به وضوح نوشتم تا درخواست کمک نشده مداخله نکنید و بعد هم استمرار نکنید ضمن این که قوانین معنوی ربطی به مذهب نداره از جودیسپنزا و دولارس کنن مسیحی تا اشو بی دین و سادگوروی بودایی و پاراهامنسای بودایی و بودای همگی به این قوانین واقفن نمی تونید بپذیرید نپذیرید اما چرا به اقوام من و به عمه من فحش می دید مسلمان؟؟؟؟یک مسیحی یا ودایی یا سایرین اینطور بی ادبانه حرف نمی زنند این درسته شما بیاین جمله زننده ای به کارببرید و بگید به درد عمه ات می خوره انقدر بی پروا توهین کردن من شما رو نخواهم بخشید