خانوما من طبق سونو ۱۰ هفته ام هست ولی طبق پریودیم که حساب میکنم حدود ۱۲ هفته ام ،البته که سونو درست میگه و میدونم طبق پریودم دارم اشتباه حساب میکنم چون تاریخ آخرین پریودم یادم نیست
دیشب تو لباس زیرم لکه دیدم و خیلی جدی نگرفتم چون کم بود و لکه خشک شده بود،دوباره امروز صبح هم لکه خونیه و تازه دیدم و استرس گرفتم ،لباسمو عوض کردم گفتم استراحت کنم شاید بهتر بشه و حتما بخاطر کارزیاد و سنگینیه که شب که مهمون داشتیم انجام دادم ، الان زیر دلم درد گرفت و بعد احساس کردم مثل موقع هایی که پریود میشم خونریزی دارم و چک کردم دیدم آره ، حالت هام مثل وقتی هست که پریود میشم و یکمم تب دارم و احساس خستگی میکنم
خیلی استرس دارم ،به نامزدم زنگ زدم بیاد منو ببره دکتر ولی گفت سرکاره و حدودن ساعت ۶_۷ میاد ، چیکار کنم؟به مامانم بگم منو ببره؟یا خودم تنها برم؟خیلی میترسم چیزیم بشه و از طرفی نمیخام خانوادم بفهمن
خانوما من عقد هستم و اول میخاستم سقط کنم ، حتی تاپیک هم زدم ولی رفتم دکتر گفت بی دلیل نمیشه سقط کنی ، هر کاری کردم سقط نشد،از انجام کارهای سنگین و کوهنوردی بگیر تا ...
بعد دیگه تصمیم گرفتم نگه دارم ، چون دکتر گفت بدون دلیل سقط نمیکنه و از طرفی هم آشنا نداشتم و قرصش رو نمیتونستم پیدا کنم و اینجا هم خیلی تاپیک ها رو خوندم که اکثرا گفتن گناه داره و ...
دیگه تصمیم گرفتیم نگه داریم و بعد محرم عروسی بگیریم بریم خونه خودمون و نهایت بگیم بچه زود به دنیا اومد
الان چیکار کنم؟صبر کنم شوهرم بیاد یا به مامانم بگم منو ببره؟آخه از طرفی میگم نفهمن بهتره
چرا اینجوری شد واقعن؟موقعی که نمیخواستم و اون همه کار کردم سقط نشد ولی الان که میخامش و بهش وابسته شدم و فکر میکنم الکی الکی اینطوری شد و به خونریزی افتادم
نکنه واسه کارهای سنگینیه که اون موقع که نمیخاستمش کردم و الان تاثیر گذاشته؟یعنی گناهش گردن منه؟
چیکار کنم حالا؟
تقصیر منه که اینجوری شد؟نکنه واسه کوتاهی های اون موقع هست که حالا داره خودشو نشون میده؟نکنه واسه دیشبه که مهمون داشتیم و همش مشغول کار بودم؟؟