2777
2789
عنوان

سقط کردم به خانوادم بگم یا نه

203 بازدید | 24 پست

خانوما من طبق سونو ۱۰ هفته ام هست ولی طبق پریودیم که حساب میکنم حدود ۱۲ هفته ام ،البته که سونو درست میگه و میدونم طبق پریودم دارم اشتباه حساب میکنم چون تاریخ آخرین پریودم یادم نیست

دیشب تو لباس زیرم لکه دیدم و خیلی جدی نگرفتم چون کم بود و لکه خشک شده بود،دوباره امروز صبح هم لکه خونیه و تازه دیدم و استرس گرفتم ،لباسمو عوض کردم گفتم استراحت کنم شاید بهتر بشه و حتما بخاطر کارزیاد و سنگینیه که شب که مهمون داشتیم انجام دادم ، الان زیر دلم درد گرفت و بعد احساس کردم مثل موقع هایی که پریود میشم خونریزی دارم و چک کردم دیدم آره ، حالت هام مثل وقتی هست که پریود میشم و یکمم تب دارم و احساس خستگی میکنم

خیلی استرس دارم ،به نامزدم زنگ زدم بیاد منو ببره دکتر ولی گفت سرکاره و حدودن ساعت ۶_۷ میاد ، چیکار کنم؟به مامانم بگم منو ببره؟یا خودم تنها برم؟خیلی میترسم چیزیم بشه و از طرفی نمیخام خانوادم بفهمن

خانوما من عقد هستم و اول میخاستم سقط کنم ، حتی تاپیک هم زدم ولی رفتم دکتر گفت بی دلیل نمیشه سقط کنی ، هر کاری کردم سقط نشد،از انجام کارهای سنگین و کوهنوردی بگیر تا ...

بعد دیگه تصمیم گرفتم نگه دارم ، چون دکتر گفت بدون دلیل سقط نمیکنه و از طرفی هم آشنا نداشتم و قرصش رو نمیتونستم پیدا کنم و اینجا هم خیلی تاپیک ها رو خوندم که اکثرا گفتن گناه داره و ...

دیگه تصمیم گرفتیم نگه داریم و بعد محرم عروسی بگیریم بریم خونه خودمون و نهایت بگیم بچه زود به دنیا اومد

الان چیکار کنم؟صبر کنم شوهرم بیاد یا به مامانم بگم منو ببره؟آخه از طرفی میگم نفهمن بهتره

چرا اینجوری شد واقعن؟موقعی که نمیخواستم و اون همه کار کردم سقط نشد ولی الان که میخامش و بهش وابسته شدم و فکر میکنم الکی الکی اینطوری شد و به خونریزی افتادم

نکنه واسه کارهای سنگینیه که اون موقع که نمیخاستمش کردم و الان تاثیر گذاشته؟یعنی گناهش گردن منه؟

چیکار کنم حالا؟

تقصیر منه که اینجوری شد؟نکنه واسه کوتاهی های اون موقع هست که حالا داره خودشو نشون میده؟نکنه واسه دیشبه که مهمون داشتیم و همش مشغول کار بودم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسالته؟

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
تویه هفته پیش هم همینو تاپیک زدی که

اره عزیزم ، اون تاپیک نمیدونم چرا قبل از اینکه همه پیام ها رو بخونم ترکید ، دوباره همون روز چند بار تاپیک زدم چون نتونسته بودم کامنت ها رو بخونم ولی دیکه تایید نشد، حالا تا وارد کاربریم شدم تایید شد با اینکه اصلن نزدم

نامزدم اومد رفتیم دکتر و سونو نوشت ،سونو رو انجام دادم گفت جفت پایینه و کنارش لخته خونه ، یه اصطلاحی گفت که دقیق یادم نیست چی بود ،گفت استراحت کن و کار سنگین نکن و برام شیاف نوشت و الان بهترم ولی باز دوباره باید برم سونو تا ببینه کامل رفع شده یا نه

بزار همسرت بیاد

تاپیک ماله چند روز پیشه که ترکید و چون همه کامنتها رو نخوندم بودم دوباره زدم ولی تایید نشد ، الان که وارد کاربریم شدم تایید شد

اره عزیزم به خانواده نگفتم

نامزدم اومد رفتیم دکتر و سونو نوشت ،سونو رو انجام دادم گفت جفت پایینه و کنارش لخته خونه ، یه اصطلاحی گفت که دقیق یادم نیست چی بود ،گفت استراحت کن و کار سنگین نکن و برام شیاف نوشت و الان بهترم ولی باز دوباره باید برم سونو تا ببینه کامل رفع شده یا نه

تو سونو نرمال بود؟

تاپیک ماله چند روز پیشه که ترکید و چون همه کامنتها رو نخوندم بودم دوباره زدم ولی تایید نشد ، الان که وارد کاربریم شدم تایید شد

سونو اولی که چند هفته پیش انجام دادم نرمال بود ،این بار که لکه دیدم و حالم بد شد و تاپیک زدم نامزدم اومد رفتیم دکتر و سونو نوشت ،سونو رو انجام دادم گفت جفت پایینه و کنارش لخته خونه ، یه اصطلاحی گفت که دقیق یادم نیست چی بود ،گفت استراحت کن و کار سنگین نکن و برام شیاف نوشت و الان بهترم ولی باز دوباره باید برم سونو تا ببینه کامل رفع شده یا نه

چندسالته؟

تاپیک ماله چند روز پیشه که ترکید عزیزم و چون همه کامنتها رو نخوندم بودم دوباره زدم ولی تایید نشد ، الان که وارد کاربریم شدم تایید شد

واسه دیشبه به مامانت نگی بهتره