2777
2789

تو برنامه دیوار سرچ کردم کار در منزل یه چندتا آگهی نزدیک به خونمون آورد پیام دادم گفتم شرایط رو توضیح بدید آیدی داد گفت تو روبیکا پیام بدید منم گفتم خب همینجا بگو دیگه گفت نه بخاطر یه سری محدودیت ها نمیشه

رفتم متن آگهیشو خوندم دیدم نوشته کار در منزل به مدت شیش ماه هر ماه ۲۰ تومن 😏 تازه فهمیدم طرف چی میگه نگو منظورش صیغه بوده که شیش ماه صیغه بشیم پول بده هه 😏 تف تو روتون بیاد نر های بی خاصیت

اونوقت میگن بچه بیارید آره بیاریم تو این مملکت گوه دونی معلوم نشه چی به سرشون میاد

انگار بی بند و باری و هرزگی داره عادی میشه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

لعنت بهشون منم الان تقریبا همچین تاپیکی زدم واقعا خسته شدم دیگه

اولین روزی که دیدمش حتی فکرش را هم نمیکردم که قرار است روزی اینگونه سخت تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه احساس میکنید نمیتونید تامین کنید بچه رو بچه دار نشید یسریا میدونن میتونن از پس هزینه ها بر بی ...

من چی میگم تو چی میگی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حرف دل منو زدی

بقران مخصوصا تو این سایت هرچی میشه میگن خب برید کااااار کنیددددد خودشون جای گرم و نرم با یه تحصیلات عالیه و حقوق عالی تر یا شوهر پولدار دارن بعد لم میدن میان سایت میگن خب بریدددد کااار کنیدددددicon

اولین روزی که دیدمش حتی فکرش را هم نمیکردم که قرار است روزی اینگونه سخت تاوان اولین روز دیدنش را پس بدهم...💔

یه مدت تو دیوار خیلی زیاد شده آگهی نظافت منزل میزنن

بعد طرف خونه اش پایین شهره

یعنی منطقه هایی که معمولا خودشون میرن بالاشهر برای نظافت و..

و شماره رو اطلاعات تماس هم ندارن فقط چت شون بازه

متن آگهی هم شامل اینه که سن و ظاهر و...

یعنی معلومه دنبال چی هستن

وگرنه کسی دنبال نیروی خدماتی باشه دنبال ادم مطمئن میگرده از شرکت های مطمئن استخدام میکنه

خواهشا به پاییش شهری ها بر نخوره من خودمم بالاشهری نیستم

اصل حرف رو بگیرید که منظورم چیه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اینا تو ی ایران دیگه زندگی میکنن

دقیقا واگذارشون به خدا مخصوصا یه کاربر بدجوری دلمو شکسته انشاالله تو شرایطی که من هستم قرار بگیره

خواهشا اگه تصمیم به بچه اوردن هم میگیرین خوب تربیتش کنین..که بقیه افراد جامعه رو اذیت نکنه

اگه چیزی تو تاپیکا بگم فقط نظر شخصی خودمه اگه مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث کردن ندارم🙏