2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 20 پست
بخاطر اینکه به همسرم گفتم نمیام مهمونی خونه بابات بعد جدایی نمیدونم فعلا فقط دانشجو هستم همسرم مسولی ...

نتیجه نهایی می خواهی چکار کنی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

بخاطر اینکه به همسرم گفتم نمیام مهمونی خونه بابات بعد جدایی نمیدونم فعلا فقط دانشجو هستم همسرم مسولی ...

میدونید بحث پول و این چیزا

هم نیست ولی

همین الانم که مرحله آخر

طلاقیم

همسرم ماهیانه برام پول میزنه

پول نوشتن پایان نامم و...

دندونم درد میکنه

میخواد هزینه دندون پزشکیم رو بده

درصورتی که مهریه ام رو بخشیدم

و هیچ اجباری نداره بخواد این کارها رو انجام بده

و اینکه طبق نظر دادگاه اصلا نفقه بهم تعلق نگرفته چون

روزی که رفتم خونه بابام دلیل موجهی نداشتم

اون روزا بخاطر این بودم که همسرم

رفت و آمدم رو با خانوادم و فامیلم محدود میکرد

فکر میکنم شکاکه

البته خب دانشگاه میرفتم مشکلی نداشت

و توی لباس و آرایش هم آزاد بودم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم واقعا خیلی کلافه ام

از یه طرف فکر میکنم بداخلاقی هاشو

نمیتونم تحمل کنم از یه طرف

هم فکر میکنم اگر با یکی ازدواج کنم

در آینده که مثل همسرم مسولیت بپذیر نباشه چی

یکی دیگه که اولویتش خانوادش باشه نه من

دلمم میخواست به همسرم

یکبار دیگه فرصت بدم

اما میبینم خانوادم مخالفن

خیلی دلسرد میشم

اگر خانوادم انتخاب رو میزاشتن

با خودم قطعا بهش یه بار

دیگه فرصت میدادم

نمیدونم واقعا خیلی کلافه ام از یه طرف فکر میکنم بداخلاقی هاشونمیتونم تحمل کنم از یه طرفهم فکر میکنم ...

عزیزم

تصمیم گیرنده نهایی شما هستی

و بحث یک عمر زندگی هستش

و راه برگشتی نداری

داشته باشی با بک

مشت حرف های خانواده و ..

تاسف روزهای گذشت

کاش کاش ...

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

دلمم میخواست به همسرم یکبار دیگه فرصت بدم اما میبینم خانوادم مخالفن خیلی دلسرد میشم اگر خانوادم انتخ ...

به یک ادم دوبار فرصت نده

چون اگر می خواست گند نزنه همون بار اول گند نمی زند