2777
2789
چ جالبخوشبختم از آشنایی باهاتون🌹من ترم اولممیشه حست رو بگی چی ازم حس میکنی؟ بعد سوال دارم

عزیزم😍منم از اشناییت خوشحال شدم،حس میکنم یکم مذهبیعی نمیوونم حس چادری یا حس اینکه روسریت از جلوه دارم ازت و اینکه اسمت ف داره ی چی مث فرزانه پروانه نمیدونم تو این اوا شاید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم😍منم از اشناییت خوشحال شدم،حس میکنم یکم مذهبیعی نمیوونم حس چادری یا حس اینکه روسریت از جلوه دا ...

بیشترش درسته به جز اسمم

مرسی عزیزم 🌹🌹🌹

و اینکه حس می کنی امیر مهدی ب، ندا رو دوست داره و وارد رابطه میشن باهم؟

مشاور انتخاب رشته کنکور

بیشترش درسته به جز اسمممرسی عزیزم 🌹🌹🌹و اینکه حس می کنی امیر مهدی ب، ندا رو دوست داره و وارد رابط ...

اووم حس میکنم شاید اره درصدش خیلی نیست ۵۰ تا ۷۰ حس میکنم

بیشترش درسته به جز اسمممرسی عزیزم 🌹🌹🌹و اینکه حس می کنی امیر مهدی ب، ندا رو دوست داره و وارد رابط ...

این شهری ک گفتی برای من خراسان شهر خودمه عزیز میتونی رو اون شهری ک قبولم کنن تمرکز کنی بگی بهم

این شهری ک گفتی برای من خراسان شهر خودمه عزیز میتونی رو اون شهری ک قبولم کنن تمرکز کنی بگی بهم

مهر آباد شاید

گنبد کاووس

اینارو حس کردم

و اینکه میتونی حس کنی که اگه بندازم ترم بعد امتحان های این ترم روز چطور میشه؟

مشاور انتخاب رشته کنکور

مهر آباد شایدگنبد کاووساینارو حس کردمو اینکه میتونی حس کنی که اگه بندازم ترم بعد امتحان های این ترم ...

حسم بهتره نسبت ب این ترم اگه ترم بعد باشه حس میکنم بیشتر ب نفعت باشه

حست میگه اون شهری ک میرم اب داره شهرش؟

حس میکنی کی زنگم بزنه این اقاعه تو زنگش ینی قبول میکنه برم اون شهر همین امروز فردا مستقر بشم؟😩😩😩خدایا قبول کنههه

بله داره۲یا۳ روز یا ماه دیگه عدد ۳ یا۲ حس کردمبلهایشالا عزیزم

ینی امروز زنگ نمیزنه ن؟😩😩ای بگم خدا چیکارت کنه اقای قربانی چشام گود افتاد از استرس و بی خوابی کچل ک شدم اینقدر ریزش مو گرفتم تو س روز