2777
2789
عنوان

پسرای پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 24 پست
خب همشون که یکی نیستن ادما متفاوتن

اره توشون ادم برونگراتر هست ولی همونام با دخترا ارتباط خاصی نمیگیرن

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

بايد تو محيط كاري جدي باشن و سرسنگين چرا غير از اين توقع دارين شوهر من همه ميگن تو محيط كاري برج زه ...

محیط درسیه خب

دانشگاه و بیمارستان باید فان باشه که بشه کنار اینهمه درس سخت گذروندش

اینام تو جمعای خودشون میگن میخندن با دخترا انگار روشون نمیشه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شایدم نقابشونه آخه😁

اخه بعد اینهمه مدت؟😂

میوفتاد تا الان

اخه بعد اینهمه مدت؟😂میوفتاد تا الان

نمیدونم سیسی به همون مورد باسنی بودن شک کردم من همون😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمیدونم سیسی به همون مورد باسنی بودن شک کردم من همون😁

بابااا😂

تو رابطن یه سریاشون ولی همچنان سایلنت و بچه مثبتن

اره توشون ادم برونگراتر هست ولی همونام با دخترا ارتباط خاصی نمیگیرن

منظورم همینه

همه ی پسرای پزشکی که دخترباز نیستن بعضیا هستن بعضیا نه به رشته ربطی نداره لزومن

آرامشم همه چیزمه 💖 اگه کامنتم باب میلت نیست بم حمله ور نشو من توی خانواده و محیط آروم و سالمی بزرگ شدم و به خوی وحشی گری عادت ندارم🎀

بابااا😂تو رابطن یه سریاشون ولی همچنان سایلنت و بچه مثبتن

دیگه شانس شماست😃

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
محیط درسیه خبدانشگاه و بیمارستان باید فان باشه که بشه کنار اینهمه درس سخت گذروندشاینام تو جمعای خودش ...

بيمارستان بايد فان باشه؟عزيزم اونا خودشون كسي رو دارن دوس ندارن بقيه باهاشون گرم بگيرن دوس داري شوهرت دراينده همچين رفتاري تو محيط كاري داشته باشه؟بايد حريم ها حفظ بشه كسي كه تو محيط كادر درمان پزشك باشه و جدي نباشه به درد رابطه نميخوره اصلا انتخابش هم نكن

بيمارستان بايد فان باشه؟عزيزم اونا خودشون كسي رو دارن دوس ندارن بقيه باهاشون گرم بگيرن دوس داري شوهر ...

من دارم درمورد همکلاسیام صحبت میکنم که جز ۳ ۴ نفر که متاهلن و ۵ ۶ نفر که تو رابطن باقی مجردن

فکر کنم هیچ ایده ای از فضای آموزشی بیمارستان ندارید

[QUOTE=417061624]من دارم درمورد همکلاسیام صحبت میکنم که جز ۳ ۴ نفر که متاهلن و ۵ ۶ نفر که تو رابطن باقی مجردن فکر کن ...[/QUOTE

خيلي بهتر از شما ميدونم كسي اگه بخواد باهاتون اشنا شه ميشه مزاحمت براي كسي ايجاد نكنيد

[QUOTE=417061624]من دارم درمورد همکلاسیام صحبت میکنم که جز ۳ ۴ نفر که متاهلن و ۵ ۶ نفر که تو رابطن ب ...

🤣🤣