2777
2789
عنوان

چهله سوره یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 682 پست

یادم رفت نیتم رو بگم نیت من باردار بشم و خدا بهم نی نی سالم و صالح بده

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...

دوستان اگه خواستین به تاپیک سر بزنین و در خوندن دعای توسل همرامیمون کنین تا اخر شب فرصت داریم۹تاش باقی مونده لطفا همراهیمون کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1834234/دعای-توسل?postId=61140301

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره گلم روزی یه سوره یاسین میخونیم به نیت یکی از بچها که در کل میشه روزی چهل تا سوره یاسین  کل ...

عزیزم من نماز نمیخونم..البته ازتنبلیه ها ولی اعتقاد قلبی دارم به خدا وقران..منم بخونم قبوله؟😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم من نماز نمیخونم..البته ازتنبلیه ها ولی اعتقاد قلبی دارم به خدا وقران..منم بخونم قبوله؟😐

چرا که نه گلم انشاالله که قبول میشه نفرات تکمیل شد ریپلایت میکنم😘😘😍

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

چرا که نه گلم انشاالله که قبول میشه نفرات تکمیل شد ریپلایت میکنم😘😘😍

فدات باشه..واسه پسرم میخوام بخونم..ی مشکل کوچیک داره ولی دلم میخواد بخونم تا زودی حل بشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
فدات باشه..واسه پسرم میخوام بخونم..ی مشکل کوچیک داره ولی دلم میخواد بخونم تا زودی حل بشه

قربونت عزیزم

انشاالله که هر چه زودتر مشکلش حل بشه

مگه باردار نیستی عزیزم؟ پس تیکرت چی میگه؟

چند روز پیش نی نی ایم دوباره سقط شد دلم نیومد تیکرمو بردارم یا امضام رو تغییر بدم 

قبلی هم هشت هفته سقط شد

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
چند روز پیش نی نی ایم دوباره سقط شد دلم نیومد تیکرمو بردارم یا امضام رو تغییر بدم  قبلی هم هشت ...

آخییی عزیزم.انشالله خدا برات جبران کنه.منم۳تا نی نی از دست دادم یکی ۶ماهه بود دخترم ۲تا سه ماهه.امشب برات دعا میکنم.انشالله تا سال دیگه نی نی خوشکل بغلمون باشه.

دخترم،معجزه زندگیمو 

سلام ب همه,منم هستم دوست خوبم به نیت مادر شدن خودم و پدر شدن همسرم که آرزومه🙏

ان شالله ک با عنایت حق تعالی هممون به آرزومون برسیم🌺

خدای مهربونم دلم خیلی شکسته,قسمت میدم ب شب سوم قدر ک مقدرات همه دراین شب نهایی میشه,برای دوستای خوب منتظرم و بنده حقیرت مادر شدن را رقم بزن.آمین یا رئوف و یا رحیم

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
سلام ب همه,منم هستم دوست خوبم به نیت مادر شدن خودم و پدر شدن همسرم که آرزومه🙏 ان شالله ک با عنایت ...

سلام عزیز دلم انشاالله که به حق همین شب عزیز همه منتظرا دامنشون سبز بشه بعدم منو شما😞

امشب حتما حتما اگه قابل باشم برات دعا میکنم خیلی به فکرتم

امشب احیا خونه مادرمم میگن دعای مادرا گیراست بهش میگم برات دعا کنه😭😭

منم هستم،،،به نیت سلامتی آقامون صاحب عصر،،،سلامتی خواهرم و پیدا شدن کار برای شوهرم تو همین شهری که هستیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام عزیز دلم انشاالله که به حق همین شب عزیز همه منتظرا دامنشون سبز بشه بعدم منو شما😞 امشب حتما حت ...

سلام دوست مهربونم,ان شالله و ب امیدخدا 

مرسی عزیزدلم❤خیلی لطف میکنی خیلی محتاج دعاتونم.منم بیادتم امشب عزیزم,ان شالله ک بزودی زود با خبر خوش میایی و خدا بهت ی نی نی سالم و صالح و ناز میده ب حق مولا علی ع

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
سلام دوست مهربونم,ان شالله و ب امیدخدا  مرسی عزیزدلم❤خیلی لطف میکنی خیلی محتاج دعاتونم.منم بیا ...

انشاالله عزیزم