2777
2789
عنوان

چهله سوره یاسین

| مشاهده متن کامل بحث + 4136 بازدید | 682 پست
نه عزیزم اشکال نداره من با یکی دیگه از بچها چون نیتمون یکیه یه روز میشم اسم شما رو جای خودم مینویسم ...

ممنونم عزیزم پس بگو شرایطش چیه؟ولیست کدوم صحفه است. عزیزم من هر روز میخونم شاید یجا های نت نداشته باشم اعلام کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم اشکال نداره من با یکی دیگه از بچها چون نیتمون یکیه یه روز میشم اسم شما رو جای خودم مینویسم ...

عزیزم من تا جایی که سعی دارم، هر روز اعلام میکنم. ولی شاید گاهی نت نداشته باشم.😚

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
عزیزم من تا جایی که سعی دارم، هر روز اعلام میکنم. ولی شاید گاهی نت نداشته باشم.😚

اشکال نداره عزیزم هر وقت تونستی اعلام کن

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

ممنونم عزیزم پس بگو شرایطش چیه؟ولیست کدوم صحفه است. عزیزم من هر روز میخونم شاید یجا های نت نداشته با ...

روزی یک سوره یس بخونید

امروز دوتا که جبران دیروز بشه

لیست ص ۴ هست

دیشب به نیت سمانه خوندم انشاالله حاجتروا بشه دوستان از خدا حاجتهای بزرگتون رو بخوایید چون خیلی بخشنده ست من کمی به حاجتم نزدیک شدم از وقتی شروع کردم، خیلی زیاد  از خدا مطمئنم   و با تمام ایمانم بهش اعتماد کردم، به دلم اومده با این ختم و تو همین چله حاجتمو میگیرم  انشاالله همتون بگیرید در ضمن حاجت من خیلی سخت و بزرگه اما نه به اندازه بزرگی خدا با اطمینان ادامه بدید🙏 

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

روزی یک سوره یس بخونید امروز دوتا که جبران دیروز بشه لیست ص ۴ هست

باشه گلم ممنونم 

منم ۶ساله که از آخرین سقطم میگذره و باردار نشدم ای یو ای کردم ای وی اف کردم جواب نگرفتم. الهی به حق این ماه دامن همه مون سبز وحاجت روا شیم 

khodayeman عزیز منم خوندم به نیتتون انشاالله که حاجت روا بشین

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
باشه گلم ممنونم  منم ۶ساله که از آخرین سقطم میگذره و باردار نشدم ای یو ای کردم ای وی اف کردم ج ...

انشاالله عزیزم

منم فردا لیست رو تغیر میدم و برای همه میفرستم

انشاالله که از این ختم دست پر بری بیرون عزیزم

به نیت khodaymam خونده شد،،،حاجتشون روا،،،التماس دعا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

khodayman عزیز ان شاء الله حاجت روا بشی منم فراز دوم جوشن و سوره یاسین رو به نیت قلبی شما خوندم.

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...