ماهانی مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 385 عنوان نقره فروشی | مشاهده متن کامل بحث + 4998 بازدید | 24 پست خانما تو این گرونی ک طلا نمیتونیم بخریم بیایید هرکس سراغ داره نقره فروشی ک جنساش خوب یوده معرفی کنه ممنون میشمنقره ک آبکاری طلا باشه؟اگه میدونید حتما بگید خواهشا مراسم داریم منم همه طلاهامو فروختم لازم داشتیم 1397/03/17 | 14:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 تو فلشم دارم وایسا عکسشو پیدا نکردم ولی تقریبا این طرحه البته این مشابهشه تو پیج ایتستا دیدم وزنش یکم کمتره
سیندرلاخانوم عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2682 عکسشو پیدا نکردم ولی تقریبا این طرحه البته این مشابهشه تو پیج ایتستا دیدم وزنش یکم کمتره وای خداا خیلی نازه هردوتاعکسی که فرستادی خدایی با طلاهم مونمیزنن هرکی که بخوادطلابخره میتونه راحت ازاینابخره😁ولی بغیر اون نقره یه جذابیتی داره که طلانداره لامصبببب این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
deli75 عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 3025 وای خداا خیلی نازه هردوتاعکسی که فرستادی خدایی با طلاهم مونمیزنن هرکی که بخوادطلابخره میتونه راحت از ... اره واقعا من ک عاشقشونم اینا ابواری طلا سفید داره ن تغیر رنگ میده ن سیاه میشه تازه ضمانت و گارانتی فروش هم داره من ک عاشقشوووونم
سیندرلاخانوم عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2682 اره واقعا من ک عاشقشونم اینا ابواری طلا سفید داره ن تغیر رنگ میده ن سیاه میشه تازه ضمانت و گارانتی ف ... مبارکت باشه عزیزم انشاالله به خوشی بخری و استفاده کنی و خوشبخت بشی😍😘منم پولامو رو هم بزارم ببینم میتونم یه سرویسشو بخرم😁 این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
popaak عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1412 سایت پی جو لیستی از نقره فروشی های شیراز رو به همراه آدرس و شماره تماس گردآوری کرده که می تونید توی لینک زیر این لیستو ببینید : https://payju.ir/content/لیست-نقره-فروشی-های-شیراز
1993hiva عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 45 من پیج بدلیجات و نقره جات آبکاری طلا دارمهر کی خواست تو واتس پیام بده09165510377
khatoooni عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 2 همسرمن از فروشگاه نقره فام سرویس عقدم رو خرید با روکش آب طلا با طلا مو نمیزنه حتی خونواده ی خودمم فکر کردن طلاس کلی پیش همه سربلند شدم ادرسش رو میزارم یسر بزن نقره های شیکی داره noghrehfan.com تو گوگل هم سرچ کنی میاردش
عشقم_آقامون عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 97 سلام عزیزممن خودم همه خریدامو از فروشگاه اینترنتی زرشار انجام میدم. خودشون تولیدی دارن برای همین قیمتش خیلی ارزونه. خیلی سایت خوبیه. هم انگشتر زنانه و مردانه داره و هم نیم ست و سرویس و تسبیح و دستبند نقره و ساعت نقره و هرچی که بخواین. برای انگشتر نگین های مختلف هم داره مثل انگشتر حدید و انگشتر عقیق و انگشتر یاقوت و شرف شمس و کلا هرچی.توی گوگل جستجو کنی زرشار میادشحالا لینکشم میذارمhttps://zarshar.com