2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو شکمت بخیه نداره ولی اونجاتو قشنگ تیغ میزنن که بچه زودتر بیاد بعدا باس عمل زیبایی کنی اونم با شوهر ...

اتفاقا اگه کولی بازی درنیاری و پیاده روی و ورزش انجام داده باشی تیغم نمیزنن

تیغ مال مامانای تنبلیه که میخورن میخوابن و زور نمیزنن و فقط جیغ میزنن

کسی زایمان طبیعی بی درد داشته؟ چجور بوده؟ بازم درد داشت؟

عزیزم ادم یبوستم میشه درد داره خب😂😂

مطمئنا یکم درد که داره بالاخره

ولی ورزش و پیاده روی خیلی تاثیر گذاره 

موقع زایمان هم پوزیشن ها و استراکچر هایی که هست بدای زایمان راحت رو انجام بدی خیلی اذیت نمیشی

برا بعضیا بد میشه بستگی به پوست و بافت بدنت داره بخدا دارم به چشم میبینم زنهایی که از لحاظ هیکل و قی ...

خب چه اشکالی داره عمل زیبایی واژن انجام بدی؟؟؟انقد به صورتمون میرسیم 

خب واژن هم نیاز به رسیدگی داره دیگه

منم طبیعی بودم نمیدونم بخاطر پیاده روی زیاد بود یا چی که سه ساعت بعد از پاره شدن کیسه آب زایمان کردم درد داشت زیادم داشت . فقط برام سوال آدم درد داره دیگه خودشو چرا چنگ میندازه؟! منکه به تخت و در و دیوار چنگ مینداختم 😂 یادش بخیر صب بود صدا اذان میومد ماما بم میگفت دعا کن برا همه... منم هی شوهرمو صدا میزدم ولی طوری ام نبودم کسیو فش بدم در اون حد نبود..... فقط چن باری گفتم نمیتونم بریم سزارین 😁

اینم بگم الان احساس میکنم از قبل هم تنگ تره همسرم میگه مگه تو طبیعی نبودی پس چرا اینطور یه

تازه اصلا هم جای بخیه نمونده

فقط شکمم ترک خورده حسابی...

چ پست شدن مردا  من شوهرم خیلی کلی نگاه میکنه جزئی نگر نیست اصلا

آره این مردا دیگه با خودشون نمیگن که بچه خودمو به دنیا آوارده وگرنه روزی که اومد تو خونه من که تک بود البته این مردا خودشون کثیفن و واسه کثافتکاریاشون دنبال بهانه

ببخشید منظورتون منم؟

نه عزيزم يك سري هستن سفت واي ميسن از سز ميگن كه عاااالي و هيچ ضرري نداشته بعد طبيعي كه كلا زايمان نداشتن رو ميگن وسطش ول ميشه و بعد بايد بريد بچينيد و اين حرفها 

خدایا دوست داریم
نه عزيزم يك سري هستن سفت واي ميسن از سز ميگن كه عاااالي و هيچ ضرري نداشته بعد طبيعي كه كلا زايمان ند ...

نه اتفاقا من خودم میگم سزارین ضرر داره چون خودم تو اتاق عمل کار میکنم ف کن طرف دو سه تا بچه رو میاد سزارین میکنه این لایه های داخل شکمش همش چسبیدن بهم و چسبندگی داره خود جراح میگه این بیچاره یه بار دیگه شکمش باز شه معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد تازه خونریزی سزارین دو برابر زایمان طبیعیه

کسی زایمان طبیعی بی درد داشته؟ چجور بوده؟ بازم درد داشت؟

من یکی از. اقواممون اپیدورال بود

هیلی راضی بود

با متخصص بی هوشی صحبت کنید تمام سوالات رو جواب میده براتون

درد وحشتناک رو مگه دیولنه ایم تحمل کنیم

علم پیشرفت کزده واسه ما دیگه

عوارضش هم خیلی خیلی کمه

برعکس شایعات مسخره ای که میگن

مغز تنها چیزی ست که با شستشو کثیف تر میشود

خانمی که میگه الکی ترس میندازم تو دل بقیه!من خودم تصممیم به زایمان طبیعی داشتم چون امثال شما گفتن قابل تحمله٬ولی نبود بزار حقیقتو بدونن درست تصمیم بگیرن تا خود ادم تو شرایط قرار نگیرن همه این حرفا کشکه ٬عزیران طبیعی خیلی خیلی سخته اگه تونشو دارید خوبه ولی تو بیمارستانای خوب نه دولتی که بقیه هاشم جانکاهه ٬یکسری دانشجویای یی که مارو موش ازمایشگاهی کردن ٬الان کابوس زندگی من زایمانمه