2777
2789
عنوان

قد بلنداا

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 26 پست
ای بابا چقد درگیر ظواهر هستید دوسانت و چهارسانت و سفیدی و گندمی و سبزه و قیافه و هیکل و.. بخدا برد ...

آخه من نمیتونم خودم رو قبول کنم همش خودم رو با بقیه مقایسه میکنم خیلی خوبه قد بلند باشی بخدا اینقدر فکر کردم بهش دیوونه شدم

آخه من نمیتونم خودم رو قبول کنم همش خودم رو با بقیه مقایسه میکنم خیلی خوبه قد بلند باشی بخدا اینقدر ...

اصلا اینجوری نباش قدت متوسطه کوتاه نیست

دعا کن همیشه شانس بیاری این مهمتره

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای بابا چقد درگیر ظواهر هستید دوسانت و چهارسانت و سفیدی و گندمی و سبزه و قیافه و هیکل و.. بخدا برد ...

اره دیقاااا اینم هست من خودم به چشم دیدم کسایی که قیافه و تیپ خاصی نداشتن ولی واقعا شانس داشتن باید شانست بیاره وگرنه اصلا به این چیزا نیس

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

آخه شانس هم ندارم 🥲💔

اصلا هم نباید بگی شانس ندارم

ب دنیا تلقین کن ک شانس خواهی داشت

کلمات قدرت دارن براهمین پیامبر گفته خوب صحبت کنید کلماتت بار مثبت داشته باشه خدا ب قلم قسم خورده

چیزای خوب راجب خودت و آینده ت بنویس

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم ۱۵۸ قدمه

کاش حداقل ۱۶۵ بودم

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

من خودم به عنوان فرد قد بلند دوست داشت قدم کوتاه تر باشه هیچ کس تقریبا از خودش راضی نیست

قد شما خیلی خوب مناسب هست

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز