پانتیز مدیر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2456 عنوان گند زدم | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 51 پست دیروز واسه همسایمون نذری بردم پسرش در و باز کرد شلوارک پاش بود ازم تشکر کرد روم نشد جوابش و بدم هیچی نگفتم خیلی زشت برخورد کردم ابروم رف خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️ امروز | 13:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2456 مطمئن باشم خودت بی میلی ؟ آخه همین کامنتمو سه بار ریپلای کردی ؟ 😁😁😁😁😁 نمی دونم بنظر میاد ادم خوبی باشه 😄ولی هر چی کامنت می فرستادم برا جوابت نمیومد خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 27838 نمی دونم بنظر میاد ادم خوبی باشه 😄ولی هر چی کامنت می فرستادم برا جوابت نمیومد اوهوم حالا خوش قیافه بود یا عاشق ادبش شدی؟ خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2456 اوهوم حالا خوش قیافه بود یا عاشق ادبش شدی؟ فیسش که خوبه خوش برخوردم هست ولی یه مشکلی داره که اگه بیاد خواستگاری خانواده فک نکنم قبول کنن خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️
kiana2014 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 5 «🌀 محفل کتاب🌀»محفل کتاب را در بله سرچ کنید و عضو یک کانال قصه خوانی برای بچه ها بشید.در بله عضو کانال قصه خوانی کودک شوید و با خیال راحت به یک آرشیو از قصه های زیبا برای بچه هاتون دست پیدا کنید.
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 27838 فیسش که خوبه خوش برخوردم هست ولی یه مشکلی داره که اگه بیاد خواستگاری خانواده فک نکنم قبول کنن عه پس بیخیالش خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.
رقص_رویایی عضویت: 1403/03/25 تعداد پست: 5536 مال تو که خوبه من یه بار شله زرد بردم بچه هم بودم پسر همسایه در روز باز کرد فقط یه شرتک تنش بودددد وای اب شدم لایک نکنید لطفااا ماچ بهتون😘
پانتیز مدیر استارتر عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 2456 عه پس بیخیالش اوم خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶♀️