2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 48 پست
سلام خواهرم، دایی من مهره کمرش جا به جا شده بود و فقط کارش شده بود دراز کشیدن و درد کشیدن، دکتر استا ...

یعنی جواب کامنتم انقدر خصوصی بود که درخواست دوستی میدی؟

واقعا چقدر شما مردای سایت کثیفید🤮

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اینو از چت جی پی تی برات گرفتم

فقط امیدوارم زودتر حالت بهتر بشه قشنگم

• وضعیت دراز کشیدن: روی یک سطح نسبتاً سفت (مثل تشک طبی یا حتی زمین با یک زیرانداز نرم) به پشت دراز بکشید. یک یا دو بالش زیر زانوهای خود قرار دهید. این کار باعث میشود قوس کمر شما به زمین نزدیکتر شود و فشار از روی عضلات کمر برداشته شود.
  • اعمال گرما: یک کیسه آب گرم یا حوله گرم را (نه داغ که باعث سوختگی شود) به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی محل درد بگذارید. این کار را میتوانید هر ۲-۳ ساعت یکبار تکرار کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم هر چی بخورم باردارم

وای نگو منم باردارم همین الان اینقد پهلوم درد میکنه که نگو

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
یعنی جواب کامنتم انقدر خصوصی بود که درخواست دوستی میدی؟واقعا چقدر شما مردای سایت کثیفید🤮

دارم بهت میگم خواهر ، سایت مشکل داشت تا دیروز هرچقدر شمارشو گذاشتم پستم منتشر نشد گفتم تو پیام شمارش و بذارم برات، گفتم یه مشکلی از یه نفر حل کنم، خدا رو شکر نیازی به دوستی ندارم