2777
2789
عنوان

جلو همه گفت با هم رابطه نداریم

71917 بازدید | 387 پست

سلام قضیه این که یک پسر هست باهاش هم دانشگاهی بودم بعد چون تو یک کلاس بودیم قبلا، با هم دوست شدیم اوایل با اکیپ دوستامون بیرون میرفتیم بیشتر انقلاب و اون ور ها ولی بعد ها دو تایی خیلی بیشتر بیرون رفتیم پروژه های دانشگاه و با هم انجام میدادیم و کلا باهم خیلی زیاد وقت میگذروندیم در حدی که واقعا انگار قرار میذاشتیم ولی خب هیچوقت نه اون به من چیزی گفت راجع به قرار و رابطه و عاشق بودن نه من ولی واقعا رفتار هاش اینطوری بود واقعا با دوست های دخترم هم صحبت میکردم میگفتن اره دیگه این رابطه هست وگرنه این حجم نزدیکی غیر منظقی برام لباس میخرید ، کتاب میخرید و خلاصه دیشب با اکیپمون قرار گذاشتیم رفتیم یک کافه دور هم بعد یک پسر که دوست پسر یکی از بچه هاست مارو زیاد نمیشناخت گفت که شما واقعا حالا چه نسبتی به هم دارین ؟ به شوخی و خنده گفت ولی او گفت هیچی واقعا ...دروغ چرا واقعاااا ناراحت شدم هیچی نگفتم فقط لبخند زدم بعد چند دقیقه دیدم از زیر میز دستم و گرفته دیگه هیچی نگفتیم و همه چی عادی بود و خداحافظی کردیم پیام بهم نداد چیکار کنم اصلا یعنی چی ؟

@niniyar لطفا تایید شه برام مهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پسر خوبیه که اینطور گفته

پسرا رو نشناختی

حتی اگه فقط یک بار چشم تو چشم شده باشی باهاشون میرن همه جا پر میکنن که حتی باهات رابطه ج داشته

دیدم که میگم

و درضمن انتظار داشتی چی بگه؟ اونم بدون هماهنگی با تو؟

کاری نکن بزار به سوء استفاده کردن ازت ادامه بده ، همون لحظه دستش رو محکم به میز میکوبیدی بعد از جمع ...

یه کم از میزان خشونت این پست کم کن ادامشو اجرا کن

ای که دستت می رسد، دستی بگیر...

کاری نکن بزار به سوء استفاده کردن ازت ادامه بده ، همون لحظه دستش رو محکم به میز میکوبیدی بعد از جمع ...

اون لحظه واقعاً شوکه شده بودم، اصلاً به ذهنم نرسید همچین کاری کنم