2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 49 پست

بعد از حمام پماد کلیون بزن عااااااااالیه حرف نداره..

عکسشو واست میفرستم...

پشیمون نمیشی حتما تهیه کن..

بعد از حمامت خیلی کوچولو زیر بغلت بزن همین و تامام...

قولت میدم تا حمام بعدیت بوی عرق ندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضیا وقتا الکی حساسی مثلا من یه لباس یکبار میپوشم بعدش حتما باید میشستم اما الان میبینم با یه بار بیرون رفتن حتی عرق کردن بود نمیگیره

لوسیون بزن مام اسپری به نظرم زیاد نزن بوس جالب نمیشه وقتی عرق میکنی

شاید لباست بو به خوردش رفته

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

بعضیا وقتا الکی حساسی مثلا من یه لباس یکبار میپوشم بعدش حتما باید میشستم اما الان میبینم با یه بار ب ...

فقط تابستون اینجوریه اخه

وقتی از حموم میام تمیزم برم بیرون چند قدم راه برم سریع عرق میکنم و حس بدی بهم میده

وای این چی بود گفتی😂😂😂چه ربطیییی دارره

چرا ربط نداره شما یه هفته لیف بکش هفته بعدش یه بار کیسه بکش ببین بدون هیچی هم بوی عرق نمیدی بدن بعضیا عرقشون بوی خیلی بدی میده کیسه بکشی عمرا دیگه بو بده الان خواهر شوهرای من اینجورین یکیش کیسه میکشه یکیش نه اون یکی هیچوقت بوی عرق نمیده ولی اون که کیسه نمیکشه یه روز نره حموم آدم نمیتونه بشینه پیشش کلی هم عطر میزنه

چرا ربط نداره شما یه هفته لیف بکش هفته بعدش یه بار کیسه بکش ببین بدون هیچی هم بوی عرق نمیدی بدن بعض ...

نه گلم این برداشتتون اشتباهه بعضیا ذاتن عرقشون بو داره غدد زیر بغلشون خیلی فعاله

ربطی به کیسه کشیدن نداره

باید درمان بشن یا با مام کنترلش کنن