2777
2789
عنوان

چرا نمیشه😭😭

539 بازدید | 23 پست

تا حالا شده احساس کنین افتادین رو یه دور باطل بی ثمری؟ انگاری هر کاری می کنین نمیشه و نتیجه نمیده؟امروز برای بار سوم آزمون رانندگی دادم و رد شدم بدترین حس دنیا رو دارم چون پول کلاسا گرونه( با اینکه بابام بنده خدا چیزی نمیگن) و تمرینم زیاد بابام راه دستش نیست بدون گواهی نامه ببرتم احساس خنگی میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم

دانشجوی حقوق هستم با رتبه ی ۳۵۵ کنکور ۱۴۰۴ امیدوارم روزی وکیل بشم⚖️🍰

خیلیا برای بار دهم میرن ربطی به خنگی نداره آزمون رانندگی

استرستو کم کن منم بار سوم قبول شدم

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اشکال نداره نگران نباش

آزمون تو شهری بخاطر استرس نمیتونی خوب عمل کنی

سه بار که چیزی نیست و طبیعیه

من بار پنجم یا شیشم قبول شدم

سعی کن موقع آزمون آرامشتو حفظ کنی و همه چیو تو ذهنت مرور کنی

اگه تونستی قبل آزمون یه قرص آرامبخش بخور

اخی یاد خودم افتادم دوبار ک رد شدم گفتم تموم اینقد مورد تمسخر خانواده واقع شدم

بعد دیگه تن توی حیاطمون نشستم تو ماشین تنهایی تمرین کردم قلقای ماشین عقب جلو کردن حرکت و ترمز و اینا دستم بیاد قشنگ بعدم چند بازی از حیاط بردم بیرون

ی جلسه هم بعدش خصوصی برداشتم محل آزمون برای یاد گرفتن قوانین اون کوچه

با همین کارا قبول شدم دفعه ی بعد

..

همه ی اوسکول ها و مزاحم ها برن ب درک 🙏🏻💔

اخی یاد خودم افتادم دوبار ک رد شدم گفتم تموم اینقد مورد تمسخر خانواده واقع شدمبعد دیگه تن توی حیاطم ...

فک کن من بار سوم رد شدم صبحش با مربیم خوب بودما سوار ماشین آزمون که شدم عین منگل ها رانندگی کردم باورم نمیشه

دانشجوی حقوق هستم با رتبه ی ۳۵۵ کنکور ۱۴۰۴ امیدوارم روزی وکیل بشم⚖️🍰

اخی یاد خودم افتادم دوبار ک رد شدم گفتم تموم اینقد مورد تمسخر خانواده واقع شدمبعد دیگه تن توی حیاطم ...

ی چیزی یادم رفت از توی یوتیوب ه کلیپ آموزش رانندگی ازاین طولانی ها زیاد دیدم

همه ی اوسکول ها و مزاحم ها برن ب درک 🙏🏻💔

با دکتر مشورت کن قرص تپش قلب یا ارام بخش قبلش بخور و ی شکلات کاکائویی و شب قبلشم خوب بخواب و غذای مغذی بخور

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم بیا بغلم من دفعه دیگه هشتمین باره دارم امتحان میدم . باز هم میرم اینقدر میرم تا قبول بشم

نا امید نباش تو گواهینامه نمی نویسن بار اول یا بار بیستم گواهینامه گرفتی

خداوندا مرا آن ده که آن به

2791
2779
2792