منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 عنوان واکسن دوماهگی 201 بازدید | 26 پست میخوام الان پسرمو ببرم واکسنش رو بزنن بشدت استرس دارم گریه ام گرفته کلا چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم 1397/03/17 | 08:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 انلاینین عزیز میشه یه صلوات خوب بفرستین که پسرم نه اذیت بشه نه اذیت بکنه همکاری که همگام با من که زار نمیزنین چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 چرا؟ چون میترسم خیلی اذیت بشه نگاش میکنم گریه ام میگیره فک میکنم میخوابم ببرمش دور از جون کشتارگاه چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26302 منم قراره شنبه دخترم و ببرن واکسن چهار ماهگی بزنهنترس عزیزمفقط براش یه اسباب بازی ببر که صدا و آهنگ داشته باشه که بعد واکسن سریع حواسشو پرت کنی کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26302 ۱ ساعت قبل واکسن باید بهش استامینوفن بدی یادت نره کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
khorsandi عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 3881 چون میترسم خیلی اذیت بشه نگاش میکنم گریه ام میگیره فک میکنم میخوابم ببرمش دور از جون کشتارگاه ... اتفاقا اصلا نترس،قوی باش وبه این فکر کن که واکسن خیلی واسه سلامتش بهتره تااینکه بشینی گریه کنی ونگران گریه هاش باشی از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 منم قراره شنبه دخترم و ببرن واکسن چهار ماهگی بزنه نترس عزیزم فقط برای یه اسباب بازی ببر که صدا و آ ... باشه عزیزم حتما خدا بخیر کنه ولی فک نکنم این متوجه آهنگ باشه خیلی کوچولوئه هنوز چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 ۱ ساعت قبل واکسن باید بهش استامینوفن بدی یادت نره عه مگه نمیگن نیم ساعت قبلش یه یکساعت زود نیست مگه؟ چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26302 باشه عزیزم حتما خدا بخیر کنه ولی فک نکنم این متوجه آهنگ باشه خیلی کوچولوئه هنوز من دوماهگی دخترم با خودم بردم خخخسریع حواسش پرت شد و گریه ش بند اومد کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26302 عه مگه نمیگن نیم ساعت قبلش یه یکساعت زود نیست مگه؟ نه عزیزم یک ساعت قبلشدو برابر وزنش تعداد قطره هایی که باید بدی کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 اتفاقا اصلا نترس،قوی باش وبه این فکر کن که واکسن خیلی واسه سلامتش بهتره تااینکه بشینی گریه کنی ونگرا ... اره عزیزم سعی میکنم بخودم بفهمونم متاسفانه در این مورد یکم نفهمم برا ختنه اش هم کلی عر زدم 😢😢😢😢😢 چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26302 واکسن مگه خیلی درد داره ؟ یه امپول کوچیکه دیگه درد داره به هر حال مخصوصا برای نوزادالبته مهم بعدشه که جای واکسن درد داره کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
منتظرباران مدیر استارتر عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 782 واکسن مگه خیلی درد داره ؟ یه امپول کوچیکه دیگه برا چهل روزگی شد رفته بودم بهداشت هر بچه ای رو واکسن میزدن نگاش میکردم گریه میکردم عین این منگلا چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم