2777
2789

بعداز یکدقیقه اگر هاله انداخت مثبته وگرنه احتمالا اشتباهه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا مثبته ،آزمایش رو صبر کن چند روز دیگه مجدد بده

منم یدونه تست زدم مثبته ، ولی ۴ روز مونده به موعدم ، البته نمیدونم تستش میگن کاذبه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
منم میگم شایدکیست دارم واس همین مثبت میشه

من دیروز سونو دادم کیست نداشتم گفت اندومتر ۳و۸ داری فولکول ریز داری درصورتی ک من ماه قبل دکتر بودم نداشتم

فک نکنم کیست مثبت کنه

انشاالله ک بارداری

[QUOTE=416944572]زود ازمایشدادی ۳ روز دیگه بی بی چک پررنگ شد ازمایش بده[/QUOTEمگه ازمایش دقیق ترازبی ...

عدد ازمایش چنده ؟ عکسش رو بفرست

یه وقتایی اینجوری میشه چون میزان هورمون تو خون کمه شمارشش کممیشه و منفی گزارش میشه

ولی به نظر من بی بی چک دقیق تره

من چند بار اینجوری شدم بی بی مثبت ازمایش منفی یا مشکوک

خانوما میشه سوال منم جواب بدین🥲

من چند ماهه که تو اقدامم ۲ ماه قبل فولکول ۲۳ و ۱۸ داشتم ک امپول ازادسازی زدم ک پریود شدم ماه قبل طبیعی اقدام کردم ۵ روز مونده ب موعدم ۲ تا بیبی چک مارک متفاوت زدم ک مثبت شد دیروز ازمایش بتا دادم ۱ شد رفتم سونو فولکول های ۳ دیدن و ۶ و اندومتر س و هشت

۴ روز از موعدم گذشته و درد کشاله ران سمت راست زیادی دارم گاهی حالت و تهوع و گرفتگی زیر دل سمت راست

ترشح هم زیاد دارم کیستم نداشتم

بارداری منتفیه؟

هاله سیاه هست، منم مث شما بودم بی بی چکام هاله سیاه مینداخت باید قرمز باشه ازمایش دادم منفی بود،

بارداری شیمیایی بوده گلم بتذ میره بااالااا جنین نمیتونه لتنه گزینی کنه از بین میره