2821
2789
اولش گقتن خارج رحمیه چون هیچی دیده نمیشد تو سونو درد و خونریزی هم داشتم بعدش دیده شد کیسه ولی جنین ن ...

واي چه بد 😢 عزيزم انشالله اينقدر بارداريت شيرين باشه ك گذشته از ذهنت پاك شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واي چه بد 😢 عزيزم انشالله اينقدر بارداريت شيرين باشه ك گذشته از ذهنت پاك شه

ممنون عزیزم همچنین برای شما

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

با مادرم رفته بودم بعد یه خانومه با گریه از مطب اومد بیرون پرسیدیم چی شده مادرش گفت قلب نداره بچه اش به مامانم گفتم وای بزنه منم برم بگه قلب نداره چی کار کنم اون موقع 😢😢😢

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
اخي😕😓 پس از كجا ميدونستي پسره

بچه ی اولم پسره 10 سالشه

اونی هم که سقط کردم یه تیکه گوشت بود با رگه های سفید که تو نت گشتم گفته بود پسره

خيلي مد شده همه جديدا همين مشكل رو دارن انگاري

آره من برای آزمایش رفته بودم که ببینن بتا هنوز بالا میره یا نه دکتره گفته بود تو این هفته تو 10 نفری هستی که میاد اینجا برای آزمایش که بچه اش قلب نداشته