2789
عنوان

خاطره زایمان 2

| مشاهده متن کامل بحث + 10911 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دو تاییشو خوندم خیلی خوب بودانقدر ماشالله خوب زایمان کردی که دلم خواست چند بار دیگه بزام 😆😆😆.

فک نمیکردم اپیدورال اینقدر خوب باشه. همیشه میگفتن زایمانو کند میکنه روندشو. برای شما اینوری نبود؟

یعنی اصلا انقباض و درد و متوجه نمیشدی؟ بت میگفتن الان انقباضه زور بزن؟

[QUOTE=61533497]مرسی عزیزم ایشالا توام ب خواسته قلبیت برسی  اول باید ببینی بیمارستانی ک میری مامای همراه میزار ...[/QUOTE

میشه اسم ماماتو بگی؟ تو کدوم بیمارستان همدان زایمان کردی؟

گلم هر دو خاطره تو خوندم.خیلی خوی و امید دهنده تعریف کرده بودی مرسی🤗

منم شرایطم مشابه شماست،زایمان اولم رو طبیعی بودم(پسره) الانم دخترم رو ناخواسته باردارم فقط با این تفاوت که فاصله شون یکسال و ۸ ماه میشه.

دقیقا نگرانی شما شده بزرگترین دغدغه م،اینکه پسرم ضربه نخوره،خیلی بهم وابسته س بچه بغل میکنم سریع خودشو میرسونه خیلی نگرانم اذیت شه😖توروخدا بگو الان رابطه پسرت با آجیش چطوریه؟؟خوبه؟؟حسودی نمیکنه؟؟چیکار کردی؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
گلم هر دو خاطره تو خوندم.خیلی خوی و امید دهنده تعریف کرده بودی مرسی🤗 منم شرایطم مشابه شماست،زایمان ...

خدا بچه هاتو نگه داره خدایی خیلی خوبه این فاصله سنی بنظرم پارسال ک دخترم اومد پسرم اصلا تو باغ نبود جدیدا حسادت و یاد گرفته اولا ک نوزاد بود اصلا کاریش نداشت فقط وقتایی ک من میرفتم پیش بچه اونم میومد میخواست بغلش کنه من خیلی ریلکس رفتار میکردم اجازه میدادم دست بزنه بغل کنه ببوسه خواهرشو بعد کلی اسباب بازی های ارزون و سرگرم کننده گرفته بودم میدیدم خیلی گیر میده یا حرص میخوره اونارو میدادم میگفتم خواهرت گرفته از بیمارستانم ک اومدم یه ماشین کنترلی گرفتم از طرف خواهرش دادم یا خوراکی هایی ک دوس داره توجه مو اصلا بهش کم نکردم بیشترم کردم هر وقت کارای نی نی رو میکردم به اون نگاه میکردم با لبخند و باهاش حرف میزدم شعر درموردش میخوندم ک فک نکنه حواسم به اون نیس 

اما بعد چهار دست و پا رفتن دخترم و بزرگتر شدنش ک میره سراغ وسایلاش و گازش میگیره ماشالا خیلیم شیطونه پسرمم بخاطر اینکه وسایلاشو نده گاهی میزنه یا هول میده طبیعیه این جور مواقع هم فقط نباید بزاری بزنه سریع از هم جدا کن و دورشون کن خداروشکر مشکل خاصی با بچه ها ندارم مشکل من اینه ک از یه ماه قبل اومدن دخترم تا الان ک چیزی نمونده یه سالش بشه خونه پدریمم کار شوهرم یه شهر دیگس مشکل خونه داریم قراره خونه رو عوض کنیم هی امروز فردا یه سال شد که جدیدا خیلی خیلی پسرم اذیت میکنه بهونه باباشو میگیره سر کوچیکترین چیز کلی گریه میکنه بهونه میاره متاسفانه اطرافیانم خیلی تحریکش میکنن مثلا زیادی ب دخترم توجه میکنن یا به پسرم میگن بیا بوس بده پسرم نمیره میگن پس منم رهارو میبوسم یا پسرم میگه دوست ندارم میگن منم ندارم رهارو دوس دارم😐 متاسفانه گاهی از بچه بچه تر میشن من فورا بهشون گوشزد میکنم و پسرمو از اون جو دور میکنم ایشالا بچه های توام خیلی خوب باشن باهم خدایی خیلی لذت بخشه میبینمشون 

توام بارداری دعا کن زودتر خلاص شم از این شرایط😔

خدا بچه هاتو نگه داره خدایی خیلی خوبه این فاصله سنی بنظرم پارسال ک دخترم اومد پسرم اصلا تو باغ نبود ...

عزیزم بمیرم چقدر اذیتی😔انشاالله زود جور بشه بری خونه خودت،خیلی بده بچه رو تحریک میکنن.

مرسی خواهری دعا کن بتونم از پسش بر بیام خیلی نگرانم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خانوم یاوری بیمارستان آتیه

گفتی بیمه نیروهای مسلح داری؟ مگه بیمارستان اتیه فقط برای تامین اجتماعی نیس؟؟ من بیمم نیروهای مسلحه اگه این بیمارستان قبول میکنه برم همینجا

گفتی بیمه نیروهای مسلح داری؟ مگه بیمارستان اتیه فقط برای تامین اجتماعی نیس؟؟ من بیمم نیروهای مسلحه ا ...

آره نیروهای مسلحم نه آزادم قبول میکنن آزاد ۱۲۰۰ هزینه اش میشه اما میگم دقیقا همون سال میگفتن با نیروهای مسلح قرارداد بستن که ده درصد هزینه شو میدیم ینی ۱۲۰ تومن

گفتی بیمه نیروهای مسلح داری؟ مگه بیمارستان اتیه فقط برای تامین اجتماعی نیس؟؟ من بیمم نیروهای مسلحه ا ...

خانوم یاوری هم پارسال ۳۰۰ ازم گرفت کل هزینم ۵۰۰ نشد خود بیمارستانم تر و تمیز و مرتب هر اتاقم دو تا تخت داره خلوته یه مبل تختشو هم واسه همراه داره خلاصه من راضی بودم من اول میخواستم برم فاطمیه همه گفتن نرو اذیتت میکنن بخاطر همین ماما همراه گرفتم اما فاطمی بستریم نکرد رفتم تامین که شانس من از بعد تعطیلات سال ۹۵ قرارداد شروع شد پسرم ۹ صب ۱۴ فروردین اومد چن ساعت زودتر میومد ۱۲۰۰ تو پاچم بود😂