2821
2789
عنوان

شوهر تخس

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 34 پست
چی باعث شد بگه برو خونه بابات

کلا سر هر چی شروع به بحث میکنه

میگه صبح پاشدی منو تحویل نگرفتی قیافه گرفتی خلاصه جونم برات بگه که از اینجا شروع شد

مهمون دعوت کرده بود امشب بهش گفتم کمکم کن دیگه بهش برخورد همه کارارو خودش کرد غذا اینارو پخت نذاشت منم کمکش کنم

بعدشم مادر شوهرم فهید وساطتت کرد حالام میگه از فردا تا یه ماه برو 😞 نمیخام ببینمت

تا یه دعوای کوچیک میشه یه طوری باهام برخورد میکنه خونوادش میفهمن کارش همیشه اینه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر از خونه بیرونت کرد باید شاهد داشته باشی نا نتونه عدم تمکینو ثابت کنه وگرنه دادگاه حرفتو بدون مدر ...

چطوری شاهد داشته باشم؟طبقه پایین خونوادش که هیچوقت حق و به من نمیدن نمیان علیه پسرشون حرف بزنن که...از طرفی ام که در و همسایه همه اینارو میشناسن نمیان که شاهد من باشن 😞

اگر از خونه بیرونت کرد باید شاهد داشته باشی نا نتونه عدم تمکینو ثابت کنه وگرنه دادگاه حرفتو بدون مدر ...

خاک برسر این دادگاه های بیزوری عهد دقیانوسی،با قاضیها و وکلای فاسد و آشغال کرده.

خاک برسر این دادگاه های بیزوری عهد دقیانوسی،با قاضیها و وکلای فاسد و آشغال کرده.

با اینکه نصف مهریه ام عند المطالبه است باز چون چیزی نداره که به اسمش باشه هیچی بهم نمیرسه

سری پیش که تمکین داده بود وکیل بهم گفت یا حلال کن یا ماهی ۲۰۰تومن اینا بهت شاید بده که کای دوندگی داره 😞 هیچی به نفع ما زنا نیست تو این مملکت

چطوری شاهد داشته باشم؟طبقه پایین خونوادش که هیچوقت حق و به من نمیدن نمیان علیه پسرشون حرف بزنن که... ...

ای وای مثل منین که ما هم طبقه بالا مادر شوهر بقیه طبقاتم همسایه ها و اشناهای قدیمیشونن. پس اصلا نباید از خونه بری بیرون ب هیچ قیمتی .

با اینکه نصف مهریه ام عند المطالبه است باز چون چیزی نداره که به اسمش باشه هیچی بهم نمیرسه سری پیش ک ...

خاک برسر ما زنا که توسرمون زدن و میزنن و حقشونم میدونن،،اصلا عین وجدانه،،یه زن رو طلاق داد و مهریه شو با عدم تمکین نداد پ بعدم بچه شو ازش گرفت و بعدم بهش انگ بدکاره زد،خاک فقط خاک که حیف خاک به این پاکی که نثار این قوانین آبدغ خیاری جعلی،،ضد بشری بشه.

ای وای مثل منین که ما هم طبقه بالا مادر شوهر بقیه طبقاتم همسایه ها و اشناهای قدیمیشونن. پس اصلا نبای ...

سری پیش تو خونه تنها بودم بابام اومد دنبالم رفتم اونجا دیگه نیومد دنبالم

نه خودش نه خونوادش نیومدن😞حتی یه زنگم نزدن یبار برگشتم ولی قفل درا عوض شده بود

و عدم تمکین داده بود 😭