2777
2789
تورو خدا کمک کنید من  18 سالمه تو مدرسه از بچه ها شپش گرفتم کسی رو ندارم برام تمیز کنه نه مادر ...

منم الان مثل تو شدم😔کسی نیست از سرم بکنه،دخترامم گرفتن،بخدا همیشه حموم میکنیم نمیدونم از کجا گرفتیم۳ ماه از سرمون نمیره،تا فک میکنم پاک شده بازم....سرکه زدم،آب اسفند،مایونز،شامپو شپش بی فایده س،تایدم زدیم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
منم الان مثل تو شدم😔کسی نیست از سرم بکنه،دخترامم گرفتن،بخدا همیشه حموم میکنیم نمیدونم از کجا گرفتیم ...

عزیزم چطوری ریشه کن کردی منم از بچه ی خواهر شوهرم گرفتم.اعصابم خیلی خورده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چطوری ریشه کن کردی منم از بچه ی خواهر شوهرم گرفتم.اعصابم خیلی خورده

ریشه کن نشده تا فک میکنم تمیز شده بازم هست

منم سال ۹۵ یه بار دچار شدیم از مهد

الانم دقیقا از دختر خواهرشوهرم

همین الان دوتا شپش تو سر خودم بود

یکی شپش تو سر دختر کوچیکم

چند رشک تو سر دختر بزرگم

هرچی میکنم‌نمیرن موقت خوبن باز میان

سزی اول هرچه بود شستم الان زمستانه امکانش نیست

هر روز حموم میرفتیم

موهای دختر کوچیکه که ۴ ماهش بود تیغ انداختم

موهای دختر بزرگه کوتاه پسرانه خودممم

هرروز شستشو با سرکه،مایونزشب میزاشتم تا صبح،آب اسپند،شامپو شپش ووو....عرض دوهفته همش رفت

الان موهای دختر بزرگم ۴۰ سانته دلم نمیاد کوتاه کنم....

امکانم ندارم همه چیمو بشورم...

شادم نمیزاره من هرروز حموم‌کنم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
ریشه کن نشده تا فک میکنم تمیز شده بازم هست منم سال ۹۵ یه بار دچار شدیم از مهد الانم دقیقا از دختر ...

ضدشپش و‌رشک‌صددرصد تضمینی فقط با یکبار استفاده شپش و‌ رشک رو‌از بین میبره

09356521846

شپش# رشک# ضدشپش# درمان_شپش# بهترین_درمان_شپش#  

سلام دوستان من ودخترم پارسال جفتمون شپش گرفتیم اولا که اصلا نترسین و هول نشین نگران نباشید به راحتی درمان میشه دوما اصلا اصلا سرکه و اسفند و .شامپو و ..جواب نمیده فقط خسته میشین

راه حلش فقط روغن یا سس مایونز است مثل روغن نارگیل یا سیاه دانه  فرقی نمیکنه چه روغنی حتی روغن خوراکی هم میشه سه روز پشت سر هم روزی نیم ساعت به سرتون روغن بمالید طوری زیاد  که چکه کنه بعد از نیم ساعت برید حمام قول بتون میدم اولین بار که زدید خوب میشه ولی برا احتیاط ۳روز روزی نیم ساعت بزنید بعد برید حمام تمام میشه

هیچ شامپو یی موثر نیست

من چندتا شپش هارا از سر دخترم جدا کردم و روشون آزمایش کردم با سرکه اصلا نمیمیرن فقط بی حال میشن با روغن ۳ دقیقه میمیرن  رو سر خودم و دخترم روغن زدم .دخترم موهاش بلند است . اتفاقی هم برای موهای خودم هم دخترم نیفتاد موهامون عین قبل ماند .لازم نیست کل خانه را بشورید فقط و فقط رو پشتی و محلفه رو تختی را بشورید کافیه چون شپش بعد از چند ساعت که روی سر نباشه میمیرد بعضی ها حتی فرشاشونم میشورن که الکیه فقط خودشونو خسته میکنن 😒من سس مایونز را امتحان نکردم ولی اون هم چون روغن داره حتما موثر است .خواهشا این درمان را به اطلاع بقیه که نمیدانند هم برسانید.

.....این تاپیک را دادم فقط برای رضای خدا  ........

سلام 

من خیلی داغونم ما خونه مادر بزگمینا زندگی میکنیم خونه زنداییم نزدیک اونجاس چند وقت پیش مادربزرگن همه فرشارو داد قالیشویی همه خاله ها و داییمینام اونجا جمع بودیم برتی ناهار زنداییمینا نیومدن خالم از مادر بزرگم پرسید چرا نیسن مادربزرگم یه چیزی دمه گوشه خالم گفت شب شد و زنداییم ودخترشم اومدن موقع خواب گفتیم همه دخترا کنار هم میخوابیم چشتون روز بد نبینه از اون روز به بعد همه گرفتن الا من منم موهام بلند فرو پرپشته  تا اینکه بعد چند هفته فهمیدم که اره زنداییمینا شپش داشتن رفتم جلو آینه موهامو چک کردم یه چیزه قطره مانند بود که هرچی میکشیدمش تکون نمیخورد منم خیلی حساسم با ترس واسترس به خالم گفتم موهامو نگاه کنه بهش گفتم اگه بود راستشو بهم بگو گفت اره هانیه داری همشون ترسیده بودن که  موهای من بگیره خلاصه کاره من شروع شد لباسامو شستم رو بالشتی موهامو هر روز بهش شامپو شپش میزدمو شونه میکردم تا اینکه ظرف یه هفته تموم شود بعد یه ماه هنوز زنداییمینا ریشه کن نکرده بودن تا باز جلو آینه دیدم که تخمش تو سرمه الان حالم خرابه دارم گریه میکمم اینارو میگم خواهش میکنم راهکار بدین

من چند ماه پیش شپش زد تو سرم اصلا نفهمیدم از کجا این لعنتی اومد.

گفتم اگه با هر روشی از بین رف بیام توی نی نی سایت با شماها درمیون بزارم

اولش فقط فک کردم یه خارش ساده است و یه شامپو ضد خارش خریدم شب که میخواستم بخوابم حس کردم یه چیزی داره رو سرم راه میره دست گذاشتم و شپش دیدم انگار دنیا رو سرم خراب شد شب خوابم نبرد همه تاپیک های مربوط نی نی سایت رو خوندم.

خیلی از راه ها رو رفتم حتی شامپو خریدم ولی طول میکشید درمان کامل

تا اینکه یه دفعه ساعت ۶ صبح از خارش شدید از خواب بلند شدم نمیتونستم بخوابم رفتم سس مایونز اوردم زدم به موهام و تمام موهام رو باهاش اغشته کردم و رو سرم نایلون کشیدم و با روسری محکم بستم و سعی کردم بخوابم ۸ ساعت بعد رفتم حموم موهام رو زیر اب شونه کردم و میدیدم بعضی ازشون میریختن بعدش کلی نرم کننده ریختم و ساقه موهام رو نرم کردم تا جایی که خودم میدیدم خودم جداشون میکردم بعد دوباره میشستم و از حموم میرفتم از مامانم میخواستم تا جایی که میتونه سرم رو پاک کنه اونم یه ظرف اب داغ میزاش کنارش رو هر چی میدید جدا میکرد و شب ها همینحوری تکرار میشد و موهام رو نرم نرم میکردم و به راحتی جداشون میکردن و بعد از یه هفته از بین رفتن از دستشون راحت شدم.

سلام دوست عزیز.دختر منم چهارشنبه گذشته شپش افتاده بود سرش که متوجه شدم.یبار اسپندو زدم دیدم فایده نداره.خیلی اینور اونور گشتم تا یه قطره پیدا کردم فقط دوبار چند قطره ریختم به سرش شبا و کلاه رنگ گذاشتم خوابید صب همه موجدای زنده مرده بودن و تخماشم پوچ شده بود.بعد نشستم تخمای پوچم از موهاش  تیکه تیکه جدا کردم الان خداروشکر دوروزه سرش پاکه پاکه..گفتم شاید به دردتون بخوره