2777
2789

@lrajabir58

برای اطلاعات بیشتر راجبه قطره شپش برین به این آیدی..

واقعا حقیقته.دختر من با دوبار مصرف سرش پاک پاک شد.گفتن تخمای پوچ شده ظرف سه چار روز میریزه خودشون ولی من طاقن نیاوردم و از سمت پشت گردن موهاشو تیکه تیکه جداکردمو تخمای پوچو کندم و فرداشم با تکرار کردم بعدش به موهاش حنا و روعن زیتون گذاشتم ماشالله موهاش از اولشم قشنگتر شده.فقط تو نینی سلیت ثبت نام کردم ک اینو بنویسم شاید این کابوس شپش از ریشه  از بین بره

شپش یک چیزیه که فکر میکنم نوع مقاوم و آسیب پذیر داره چون بعضیا با بعضی راهکارها خوب میشن اما بعضیای دیگه با همون روش نتیجه ای عایدشون نمیشه. اما چیزی که من دیدم و نتیجش برای دختر خواهرم عالی بود یک روغن ضد شپش بود که از فروشگاه کافه ارگانیک جلالی تهیه شد.

فقط سه شب استفاده کرد و تمام! هیچ اثری از شپش ها نبود دختر خواهرم میگفت، روز سوم روی بالشتم پر شپش مرده بود!

نتیجش خیلی عجیب بود چون حدود 2 ماه درگیر روش های مختلف و کوتاه کردن و سس مایونز و آب اسپند و هرچی که فکرشو بکنید بودن تا یکی از دوستای خواهرم اون روغن رو معرفی کرد.

امیدوارم براتون مفید باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبق تجربه خودم در مورد شپش 

از روز اول که متوجه شدم تمام خونه رو حتی مبل و پتو و تشک رو جاروبرقی زدم.چندبار هر کدوم رو.خیلی مهمه هروز روزی چنبار جارو کنید.من حتی یه دونه پتو نشستم .

سرکه سیب به سر دخترم زدم .و توی حمام هم جوش شیرین زدم به سرش.این کار رو چند روز انجام دادم.روغن بادوم تلخ و زاج سفید هم زدم .سه سر شامپو مخصوص شپش هست ک من نخریدم ولی اونام خوبه.توی حمام هم اول نرم کننده فراوان میزدم به موهاش و تا می‌تونستم شونه دندونه ریز می‌کشیدم به موهاش .شب هم موقع خواب تخم شپش هارو با دست می‌گرفتم. چون دخترم دوساله بود و همکاری نمی‌کرد موقع خواب می‌گرفتم خداروشکر بعد از هفت روز تموم تموم شد

درمان سریع و آسان شپش سر با روغن زیتون
طرز کار:

به همه جای موی سر خود روغن زیتون بمالید و موهای خود را جمع کنید و با کلاه حمام آن ها را بپوشانید تا مو مواد را کاملا جذب کند. بین سه تا هشت ساعت حتما موهای خود را در این حالت نگه دارید، زیرا شپش ها می توانند تا دو ساعت در مایعاتی نظیر روغن زیتون زنده بمانند.

ظرفی پر از آب داغ و صابون آماده کنید و کلاه حوله ای را داخل آن قرار دهید. خود را برای دیدن تخم و شپش هایی که در آب شناور هستند آماده کنید. سپس تمام موها را به کمک تقسیم بندی و با شانه فلزی شانه کنید و شانه را در آب صابون قرار دهید و با شامپو موها را بشویید. این کار را هر سه روز یکبار، به مدت دو هفته اجرا کنید تا تمام شپش ها از بین برود، مدت زمان زندگی هر شپش دوازده روز است و اگر این کار تکرار نشود، امکان تخم گذاری دوباره وجود دارد.

اصلن ربطی به بهداشت نداره، من اینقدر حساس بودم دخترم ی کم سرش رو میخاروند سریع چک میکردم چیزی تو سرش ...

دوستان ناراحت نباشد  من هم خیلی راهها زو رفتم خودتون زو اذیت نکنید آخرش تو همین نینی سایت یه شماره گذاشته بودن و یه پیج، توکل به خدا سفارش دادم پودر عراقی اصل بود همون دفه اول نتیجه عالی رو دیدم خدا خیرشون بده شماره گذاشته بودن منم شمارشونو میزار م شما هم امتحان کنید العان فقط شامپو سبغ میزنم هیچ برگشتی نداشته خدا رو شکر

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

@Kerem.poost 

طب سنتی افلاطون درمان شپش و تخم آن با داروی گیاهی در مدت زمان کوتاه 📞 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344

بچهها دیگه شپش درمان  قطعی داره من دوسال درگیر بودم دوتا دخترام داعم خارش سر  شدید داشتن حتی کف سر خودم زخم شده بود انقدر خرج دکتر کردم مردم ،خلاصه هر چی میگفتن میزدم ،گیاهی ،شیمیایی،اخه مردم متوجه بشن شپش داری نزدیکت نمییان ،عداب روحی میکشیدم ،بیمارستان که رفتم واسه عمل اونجا یه پرستار متوجه شد بهم شماره داد  از بیمارستان که مرخص شدم تماس گرفتم شماره یه خانمی بود برام دارو عراقی شپش فرستاد فقط یه بار زدم واسه خودم و دخترام برام معجزه کرده بعد دو سال ،الهی دست به خاک بزنه براش طلا بشه داعم دعاگوش هستم ،بیشتر از همه نگران بچههام بودم ،جدا از اینکه چقدر حرج دکترا  کردم

بعضی از دکترا خییلی بی وژداناا ،ولی شما هم بگیرید بزنید فقط یکبار بزنید درمان میشین ،صد در صد،منم دعا کنید ،خیییلی محتاج دعام

این شمارشه ،ارسالم دارن   ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

چطوری

موهات بلنده کوتاه کن بعدش تخم هاش بگو مامانت یا کسی دیگه بچینه بعد سرکه و سس مایونز هم قاطی کنی بزنی خوبه

منم گرفته بودم این کارا کردم خوب شدم بعدش ی شامپو داشتم زدم دیگ نگرفتم