2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست
میفهتتت داستان ما خیلی زیاده خیلیییییی خیلی درد کشیدم شبا تا صبح گریه

من ادمیم که از توضیح دادن متنفرم از اینکه بعذ این باید به همه توضیح بدم بدم میاد...عزیزممم 😔😔حالا طلاقت میده؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ادمیم که از توضیح دادن متنفرم از اینکه بعذ این باید به همه توضیح بدم بدم میاد...عزیزممم 😔😔حالا ...

نمیدونم والا

خیلی حال بدی دارم

داغونم

ای کاش همون اول که همه ی اینا رو میدیدم جدا میشدم

به شخصه معتقدم طلاق در عقد خیلی بهتر از طلاق در دوران ازدواجه

ذهنیت مردم کلا به طلاق بده ولی طلاق تو دوران عقد گارد ذهنی مردم کمتره میشه اینده بهت تا ازدواج

بعد ازدواج میگن طرف مطلقس مشخص نیست چیکار کرده که شوهرش نخواستتش . جدا از اون بعد ازدواج بچه و زندگی و جهیزیه و هزارتا چیز دیگه میاد وسط که طلاق رو سخت تر میکنن

طلاق خودش سخت نیست اگر بحث پسر سنگ نندازه یا مهریه گرفتن اذیت شی

و اینکه اختلافه بستگی داره

اگه من توی عقد حس میکردم به همسرم هیچ علاقه ای ندارم. از همون دوران عقد دعوا و کلمات ناسزا داریم احتمالا به طلاق فکر میکردم و مطرحش میکردم

ولی اگه در حد چند اختلاف ساده اس نه

ارزو های بزرگ ، 

نمیدونم والا خیلی حال بدی دارم داغونم ای کاش همون اول که همه ی اینا رو میدیدم جدا میشدم

منم همش میگم ای کاشش تو اشنایی جداشدهبودم البته چنددفعه رفتم ولی نمیدونم چرا برم گردوند

به شخصه معتقدم طلاق در عقد خیلی بهتر از طلاق در دوران ازدواجه ذهنیت مردم کلا به طلاق بده ولی طلاق تو ...

بی توجهیی جز اختلافات سادس یا بزرگ؟؟ من خسته شدم اینقد بهم محبت نشده ...ما همش با هم قهریم من ادم صحبت کردنم همسرم نه ...خسته شدم اصلا شبیه این عقد کرده ها نیستم

بی توجهیی جز اختلافات سادس یا بزرگ؟؟ من خسته شدم اینقد بهم محبت نشده ...ما همش با هم قهریم من ادم صح ...

بی توجهی رو باید توضیح بدی

اخه ی حالتیه دوران نامزدی و عقد و حتی ازدواج

که ما زن ها به خیلی از رفتارا حساس میشیم فکر نیکنیم طرف بی توجهی میکنه. مثلا همسرم من مال شهر دیگه بود دو سه ماهی ی بار میومد بهم سر میزد و من بی توجهی میدیمش چندین بار به قطع رابطه فکر کردم ولی الان که متاهلم این مشکلو نمیبینم و فهمیدم افکار خودم بوده

ولی اینکه میگی قهرین و همسرت تلاش نمیکنه یکم موضوع حساس میکنه.بیشتر بگو شاید بتونم کمکت کنم

ارزو های بزرگ ، 

بی توجهی رو باید توضیح بدیاخه ی حالتیه دوران نامزدی و عقد و حتی ازدواجکه ما زن ها به خیلی از رفتارا ...

مثلا یه پیام در روز میده تمام ...اهل تماس نیست ارتباط ما خیلی نسست یهویی سر یه چیزی بحث میشه تا یه هفته قهر ادامه پیدا میکنه یا دوهفته ....

بی توجهی رو باید توضیح بدیاخه ی حالتیه دوران نامزدی و عقد و حتی ازدواجکه ما زن ها به خیلی از رفتارا ...

همینه دوسه ماه یه بار میاد بی توجهیی نبوده؟همسر من وقتی ام میاد اگه دوستاش بگن پامیشه میره یه شب نمیاد ...ماهم از هم دوریم ...بعضی وقتا قهریم یه فاصله ۴ ساعته رو هیچ صحیتی نکردیم...

حس میکنی دوستت نداره؟

اره ازش پرسیدم میگه نه تورو از جونم بیشتز دوست دارم ولی دروغه ....خسته شدم ارتباطمو با دوستام قطع کردم که نبینم شوهراشون بهشون محبت میکنن عصبی میشم مقایسه میکنم...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز