2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تاپیکاش جدی با مسخره بازیا حالش بدتر نکنید

نمیدونم چرا حس میکنید دارم مسخره میکنم .چون خودم این روزا حالم همینجوره غمگین وناراحتم .

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

ببینم چطو میشه🥲

حداقلش اینه کمتر اسیب میبینه قلب 🥲وقتی گلس بزاری کم کم تعداد ضربه ها کمتر میشه درد کمتر میشه یکم قلب نفس میکشه ازحجم غم

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند کفنی نیست تنی نیست نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادم رو نمیدمم

آخه گلس کجاش جدیه ؟؟

گلس=دیوار بین قلب وادمایی که باعث میشن قلب بشکنه وناراحت بشی وقلب درد بگیری🥲🤏🏻

اووووففففف ولی دیگه

🤏🏻ولیی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز