2777
2789
خب دیگه منم دنبال همینمنمیتونم تو ذهنم ولش کنم میخوام دوباره بیاد به زندگیم اون عن

فک کن اگه برگردین همون زوج سابق میشین آیا ؟ البته که خیر پس بیخیالش

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

فک کن اگه برگردین همون زوج سابق میشین آیا ؟ البته که خیر پس بیخیالش

اخه زوج نشده بودیم

در حال اشنایی بویم که اتفاق خیلی خیلی بدی برام افتاد نمیتونم بگم چی ولی خیلی ناگهانی مجبور شدم ترکش کنم

بی خبر

اصلا بهش نگفتم کجا میرم چرا میرم

سراغمو از دوستام گرفت ولی به اونا هم گفتم دست به سرش کنن

اما خودم ۸ ماه تمامه دورا دور چکش میکنم عکاشو میبینم و اشک میریزم

میدونی، بلایی که سرم اومد به خاطر اون بود ولی اون هیچوقت نفهمید🙃

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه زوج نشده بودیمدر حال اشنایی بویم که اتفاق خیلی خیلی بدی برام افتاد نمیتونم بگم چی ولی خیلی ناگها ...

عذاب وجدان که نداری ؟

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

عذاب وجدان که نداری ؟

نه

گناهی نکرده بودم

اگه از این لحاضم میگی که ولش کردم بی خبر

مجبور شدم

یه روز همه چیزو بهش میگم ولی میترسم اون دیگه منو نخواد و فراموشم کرده باشه🥺

نه گناهی نکرده بودماگه از این لحاضم میگی که ولش کردم بی خبرمجبور شدمیه روز همه چیزو بهش میگم ولی میت ...

بنظر من چون سنتم پایینه ، همچیو بی پرده بهش بگو ، البته اولش یه حرف بزن ببین گارد که نداره

بنظر من چون سنتم پایینه ، همچیو بی پرده بهش بگو ، البته اولش یه حرف بزن ببین گارد که نداره

ببین ماجرامون خیلی پیچیدست

الان نمیتونم بهش نزدیک بشم برام گرون تموم میشه

اصلا این علاقه احمقانه از یه شوخی شروع شد که بهش گفتم دوست دارم اون موقع واقعا دوسش نداشتم با دوستم رفتیم پی وی ایسگاش کنیم دستم رو شد که کی هستم

برای اینکه باورش نشه دوسش دارم کلییییی بهش توهین میکردم ولی خب اون باور نمیکرد فکر میکرد خجالت کشیدم از این بابت و برا همین انکار میکنم اما واقعا هیچ حسی ندشتم اون زمان 🥲😭

ولی کم کم واقعا عاشقش شدم ولی جوری رفتار میکردم که نه حسی ندارم نه علاقه ای ولی شوخی زیاد میکردیم با هم

که بعدش اون فاجعه پیش اومد و ...

میدونی اینو تعریف کردم که بگم یه غرور خاصی بینمون هست که یبار از طرف من شکسته شده

نمیخوام دوباره من برم جلو هرچند الان احساساتم واقعیه

اونم دوسم داشت بارها بهم ثابت شد اما اونم انگار میخواست احساساتشو پنهان کنه

حتی یبار با شوخی بهم گفت یبار نشد از ته دل بیای بهم بگی دوست دارم، حتی اگه یه روزم بگی باورت نمیکنم🥲

ببین ماجرامون خیلی پیچیدستالان نمیتونم بهش نزدیک بشم برام گرون تموم میشهاصلا این علاقه احمقانه از یه ...

هعی . .. خیلی پیچیده شد که .

پس دیگه بیخیالش شو درسته از یادت نمیره ولی میتونی بی اهمیتش کنی و کم کم بذاری کنار

میشه لطف کنید در حقم تاپیک قبلیمو گزارش بزنید شناسایی نشمبراتون صلوات میفرستم

زدم خانوم

خیلیم مهمههه چونکه من میگممم خودتم نوشته شعبه دیگه ای نداری ولی دارییی

کو شعبم

نمیخامم بگمم خب

نمیخوای بگی چون شعبه دیگری ندارم که بگی ههههههه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز