هیتلر_بزرگ مدیر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 1177 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 46 پست نهایی ها رو تا کجا پیش بردید کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه دیروز | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیتلر_بزرگ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 1177 برای دندون چه رتبه ای میخواد ؟منطقه 3 کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه
پولکی123 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 717 توی تلگرام بنویس علی قیومی برات میاره.فکر کنم شب امتحان سالهای پیشش رو میزاره.اگه ماز هم داری که هیچ ... ممنونم
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 یکم مشکل دارم واسه اون میگمتا حالا نخوندی تاریخ؟؟ چرا خوندم درس۱و۲و۴مونده که وقت ندارم باید تو فرجه بخونم دقت کردی امسال همه اماده ان چرا به نظرت نهایی ها رو سخت ندن یه وقتکدوم بخش مشکل داری بگو تونستم کمک می کنم او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 برای دندون چه رتبه ای میخواد ؟منطقه 3 زیر هزار۸۰۰اینا او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
پولکی123 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 717 چرا خوندم درس۱و۲و۴مونده که وقت ندارم باید تو فرجه بخونم دقت کردی امسال همه اماده ان چرا به نظرت نهای ... خوبه خوندی نگران نباش عالی میشه نمراتت انشالله سخت نمیدنمشکل من آرایه ایناس تو آرایه فقط استعاره تشخیصو عروض یکم
دکترکوچولو0 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 6786 بخدا من به بهداشت عمومیم راضیم حتی محیط 😂😂 سیسی اونا کار ندارننننننننننن
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 تجربیمولی رو مخ تر از تاریخ وجود نداره.انقدر درس نچسب و حال به هم زنیه که نگو تاریخ شما خیلی اسون تر از تاریخ انسانیه برا ما حجمش زیاده و یه روز کافی نیس فکر اندازه زیست شما میشه او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 خوبه خوندی نگران نباش عالی میشه نمراتت انشالله سخت نمیدنمشکل من آرایه ایناس تو آرایه فقط استعاره تشخ ... ارایه رو منم مشکل دارم ولی اکثرا ارایه رو راحت میدن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
arezoo6969 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 5435 سیسی اونا کار ندارننننننننننن راستش من ۴۰۶میدم خیلی خسته هستم فیزیک ۱۲فصل دو وسه خوندم یک وچهار مونده تموم نمیشه لعنتی بدنم نمیکشه هم کار میکنم هم میخونم به بهداشت فعلا رضایت دادم 😢
پولکی123 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 717 ارایه رو منم مشکل دارم ولی اکثرا ارایه رو راحت میدن انشالله راحت بدن ولی فارسی زبان حجم سوالاتش تو امتحان خیلیه
دکترکوچولو0 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 6786 راستش من ۴۰۶میدم خیلی خسته هستم فیزیک ۱۲فصل دو وسه خوندم یک وچهار مونده تموم نمیشه لعنتی بدنم نمیکشه ... موفق
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 ممنونم سی سی میگم تو میدونی اسم اخرین پادشاه گورکانی چیه تو درس دو بود چند روزه مخم درگیر کرده ممنون😂🥲 او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
پولکی123 عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 717 سی سی میگم تو میدونی اسم اخرین پادشاه گورکانی چیه تو درس دو بود چند روزه مخم درگیر کرده ممنون😂🥲 اره گلم فک کنم بهادرشاه دوم آخرین فرمانروای گورکانی بود
atana_zeba عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 9830 انشالله راحت بدن ولی فارسی زبان حجم سوالاتش تو امتحان خیلیه اره منم ارایه رو مشکل دارم اخه مشکل اینه ممکنه جواب تو هم درست باشه ولی چون جوابت با پاسخ برگ فرق داره غلط بگیرن او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت