2777
2789
خیلی ممنونمپ.ن ینی چی

فدایی خوندنش

توو آهنگ ما یادمون نمیره

گفتی آزاد شدی یاد اون افتادم

پ.ن : خواهش میکنم

فرزند ایران و جان فدای میهن:)🖤🥀تو جونتو برای این آزادی گذاشتی و از این پس، من عمرمو...🙂🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخندی🚶♂️

حالا برا چی تعلیق شدی؟🫤

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

تعلیق *ازادی ت مبارک ،سعی کن زیاد تو بحث ها شرکت نکنی چون بلاخره یه گاردی ردی اقایون نی نی سایت هست، ...

اره میخواستم بنویسم تعلیق😅

درسته مرسی از درک شما

چشم

سیاسی

منم اکانت دیگهم سیاسی تعلیق شده بود که اینجا رو زدم...

همش تنم میخاره بازم چیز سیاسی بگم ولی... نمیخوام تاپیک مملکت بترکه

فرزند ایران و جان فدای میهن:)🖤🥀تو جونتو برای این آزادی گذاشتی و از این پس، من عمرمو...🙂🫂

تو سایت نمیشه درباره بعضی چیزا حرف زد

من یه اکانتمو کامل از دست دادم سر یه عکس ،یه لک لک داشت مهاجرت میکرد به بقیه میگفت با این اوضاع،وعده ما بعد از سرد شدن هوا یادم نیست یه چیزی تو این مایع ها🤣

حالا برا چی تعلیق شدی؟🫤

تعلیق نشم دوباره...

یه خانومی تاپیک زد اون شب، که دوس پسرم فلان کارو کردو...

من به شوخی پست گذاشتم تو تاپیکش که بچه مبارکه

کلی فوش داد و اخرم نینی یارو تگ کردو همون لحظه تعلیق شدم

تعلیق نشم دوباره...یه خانومی تاپیک زد اون شب، که دوس پسرم فلان کارو کردو...من به شوخی پست گذاشتم تو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

شما واسه چی تعلیق بودیچیزیم بدی نگفته بودم اخه

من تو تاپیک یه خانومی که میگفت دوس پسرش فلان کارو کرده ممکنه حامله باشه فقط گفتم مبارکه کلی فوش داد اخرم تگ کرد تعلیق شدم

میفهمم چی میگی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز