2777
2789
عنوان

بغض کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 41 پست
خوب چطوری میخواهی بری تو اجتماع؟ وقت مقابله و تغییر همین الانه وگرنه یک عمر باید حسرت موفقیت و داشت ...

کاش قوی تر بشم تا اینجوری به هم نریزم

خدایا آخه چرا کسی که اینهمه سختی توی زندگیش قرار دادی دل نازک ساختیش که با چیزای ساده به هم بریزه

کاش یه شخصیت قوی بودم

بیخیال از هر خیال= ز غوغای جهان میو🤌🌠🩷🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هعییی آنیتامی خوای گریم رو دربیاری🥺بگم که حالم بدتر میشه تا فردا بغض میکنم🩷

وااا...خب بگو حالا که اتفاق افتاده

توروخدا بگو خیلی کنجکاو شدم😘😘😘

اوکی؟

اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡

من نابود میشم آخرآخه خیلی دلم نازکهبا یه حرف می تونم انگیزم رو از دست بدمنا امید بشمیا از خودم بدم ب ...

دخترم ، عزیزم

شرح مشکل ، مشکلت رو حل نمیکنه.

خب اینجوری هستی ؟ باشه قبول ، اما جور بدی هستی !

باید اصلاح کنی خودتو. اینجوری هیچ لذتی از زندگی نمیبری.

مدام نشخوار فکری داری ... نکن

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
وااا...خب بگو حالا که اتفاق افتادهتوروخدا بگو خیلی کنجکاو شدم😘😘😘اوکی؟

خخخ ول کن دیگه خواهر من

توهین که شاخ و دم نداره

از بزرگترین نقطه ضعفم استفاده کرد

❤️💕🥺

خخخ ول کن دیگه خواهر منتوهین که شاخ و دم ندارهاز بزرگترین نقطه ضعفم استفاده کرد❤️💕🥺

اوکی ..دیگه دوستت ندارم باهاتم قهرم

اوکی؟ بای

اوکیییی...متولد کجام؟...خب معلومه دیگه :Rotterdam🧡🧡...چیه کف کردی؟..اوهوم من هلندی هستم... .اووکییییییییییییییییی؟🧡🧡🧡🧡

دخترم ، عزیزم شرح مشکل ، مشکلت رو حل نمیکنه.خب اینجوری هستی ؟ باشه قبول ، اما جور بدی هستی !باید اصل ...

به خدا دارم تلاش میکنم

ولی نتیجه ای نمی بینم

خیلی زود میبخشم مطمئنم فردا یا چند ساعت دیگه از ته دلم بخشیدمش ولی تاثیر حرفش روم میمونه

عه سر و کله نحس تو باز پیدا شدخوب چن هفته نبودی همه نفس راحت میکشیدن

عکس کاربریمو نگاه کن بعد بخواه منو خراب کنی جیگر خانم

اوکیییییییی؟

کاش قوی تر بشم تا اینجوری به هم نریزمخدایا آخه چرا کسی که اینهمه سختی توی زندگیش قرار دادی دل نازک س ...

فقط اینو بهت بگم اصلا فکر نکن دخترهای به ظاهر قوی توی اجتماع دل کوچولوشون نمیشکنه و چشمهای درشتشون پر اشک نمیشه و دستهای ظریفشون نمیلرزه

خیلی از این دخترها از من و شما داغدیده تر و دلشکسته تر هستن و انقدر ناز و دل نازک هستن که با یک داد نابجا بیهوش و بستری و بیمارستانی میشن ولی روزگار چنان حوادثی از تجاوز و بهره کشی تا شیمی درمانی و فقر و .... جلوشون چیده که مجبور شدن با اینهمه ملوس بودن باز هم بجنگن . موفقیت دور نیست . یکی راهش رو پیدا میکنه یکی خودش رو قربانی میبینه . شما که جای خود داری

اولی رو انتخاب کن و بدون موفق میشی

عکس کاربریمو نگاه کن بعد بخواه منو خراب کنی جیگر خانماوکیییییییی؟

ی درصد برام اهمیتی نداری ن خودت ن پروفت این تویی همه جا درگیر منی

میدونید چرا ب قرص خواب میگن ملاتونین؟....ک بتونین لالا تونین🤧