2777
2789
عنوان

برادرم دید

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 40 پست
منم چند بار از دشویی در اومدم نوارو دستم دید خیلی خجالت کشیدم🥲هر چند بقچه پیچش کرده بودم ولی خب دیگ ...

اوهوم من بابام راحته خودش شوخی میکنه و اینا ولی با داداشم نه راحت نیستم اصلا تو این چیزا برای همین ی حس گناه دارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی منم مثل توعم .خسته شدم هی میرم از کمد نوار بردارم میکه اون چیه پنهون کردی پشتت فک میکنه کار خلاف ملافی میخوام انجام بدم خجالت میکشم بگم نواره بعدش خودش متوجه شد بدون اینکه بگم دست از سره کارگاه بازیاش برداشت.

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

اسی منم مثل توعم .خسته شدم هی میرم از کمد نوار بردارم میکه اون چیه پنهون کردی پشتت فک میکنه کار خلاف ...

من هی حواسمو جمع میکنم ولی سوتی میدم یهو یادم میره لباس زیرامو جمع کنم یا نوار رو میزه آب میشم

اشکالنداره پیش میاد،داداش من مجرد که بودیم میخواست بره حمام میگفت برو ببین وسیله نداری اونجا،دیگه خونه ای که پسر و دختر جوون هست پیش میاد،من لباس زیرشو ۱ بار براش شستم خیلی خجالت کشید طفلی مریض بود مامانم میدید تو حموم لباس مونده میخوردش

من هی حواسمو جمع میکنم ولی سوتی میدم یهو یادم میره لباس زیرامو جمع کنم یا نوار رو میزه آب میشم

حالا خجالت نکش چیزه خاصیم نیس ما یکم بزرگش کردیم

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

اشکالنداره پیش میاد،داداش من مجرد که بودیم میخواست بره حمام میگفت برو ببین وسیله نداری اونجا،دیگه خو ...

اخه اونا لباس زیر خواسی ندارن ی شرت و زیر پوشه اوکیه بنظرم

ولی خب لباس زیرای ما زشته ببینن