2777
2789
عنوان

مادرم دق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
چون پسری با این خشونت گل شمعدونی فکر نمیکردیم پرورش بده

خشن نیست بد زبونه

راستش من اينجا خیلی برای برادر استارتر ناراحت شدم با اینکه به احترام به والدین همیشه تاکید میکنم

ولی اينجا داداش استارتر واقعا بد تخریب شد

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از اون مدلی که توضیح داد همین کامنتا مناسب بود حالا شما گویا باهاش بیشتر اشنایی داری

من درست توضیح دادم اینکه شما فرق گل هارو باهم نمیدونید مشکل شماست

از اون مدلی که توضیح داد همین کامنتا مناسب بود حالا شما گویا باهاش بیشتر اشنایی داری

شما روی خوندنتون و تفسیرتون کار کنید

فحش دادن به معنای بد زبانی هست

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

شما روی خوندنتون و تفسیرتون کار کنیدفحش دادن به معنای بد زبانی هست

تربیت و فرهنگامون متفاوته

از طرفی منم موهامو ارایشگاه پلاتینه نکردم

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

من درست توضیح دادم اینکه شما فرق گل هارو باهم نمیدونید مشکل شماست

سه صفحه همینو به همه کاربرا بگو چون من اون کاربر نیستم ازش دفاع کردم چون بقیه هم همین فکرو کردن و واقعت رو گفتم پسره اینمدلی فحاش و عصبی دور از ذهن بود گل زینتی داشته باشه

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

دلم برای برادرت سوخت واقعا. حداقل پدرتون دست بلند نکنه وقتی میدونه مادرت وسواس داره .

گفت چرا گل هامو دست زدی و شاخه هاشو کوتاه کردی داشت بحث میکرد، اونو اومد گلدون رو پرت کرد تو حیاط و دغوا کردن

گفت چرا گل هامو دست زدی و شاخه هاشو کوتاه کردی داشت بحث میکرد، اونو اومد گلدون رو پرت کرد تو حیاط و ...

شما به مادرت بگو نکن دعوا میشه یکم بترسونید مادرتون رو البته که بالاخره جوونه یکم دیکه ادامه بدن پدرومادرت ممکنه بزاره چند شب بره خونه رفیقی چیزی تا ادب کنه مثلا.ولی مادرتو یکم بترسونه بگو نکن بهش گیر نده