روژاااام مدیر استارتر عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 14 عنوان بوی بد 143 بازدید | 17 پست ازدیشب تا الان شوهرم چندین بار چٌ💨 زدهواقعا خفه شدم اه همیشه اینجور نیس فقط بعضی وقتایی که چیزای خاصی میخورهکاشزودتر بیدار نمیشدم من بو داده شدیم نه هر قصاب ماهر میکند پوست، نه هر نون و نمک خور میشود دوست🔒 امروز | 11:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomgooooool عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 4628 خب چیکار کنیم ما الان خدالعنت کنه همه جادوگران رو کسانی که زندگی بقیه رونابود کردن
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 12949 خب اینجا گفتنش چ کمکی میکنهچ کمکی ازما برمیاد خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏
روژاااام مدیر استارتر عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 14 خب چیکار کنیم ما الان هیچی خواستم از وضعیت بدم خبر بدم نه هر قصاب ماهر میکند پوست، نه هر نون و نمک خور میشود دوست🔒
روژاااام مدیر استارتر عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 14 واااای حالم بهم خورد یکم ادب و شعور داشته باشین اه الان چ بی ادبی کردم واقعا فقط وضعیتمو گفتم خواستم ببینم عادیه یانه چثن چن روزه تو ی خونه ایم عجب واقعاااا نه هر قصاب ماهر میکند پوست، نه هر نون و نمک خور میشود دوست🔒
روژاااام مدیر استارتر عضویت: 1405/04/12 تعداد پست: 14 خب اینجا گفتنش چ کمکی میکنهچ کمکی ازما برمیاد خواستم ببینم برا بقیه هم پیش اومده چون ازچش ادم میوفته نه هر قصاب ماهر میکند پوست، نه هر نون و نمک خور میشود دوست🔒