2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست
نه من هیچوقت تجربه نکردم بااینکه میتونستم امتحانش کنم ولی خوشم نمیاد

منم سیگار رو میتونستم امتحان کنم ولی نکردم چون واقعا حس میکنم بده ولی قلیان نه

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از بوی قلیون متنفرم اگه با یه قلیونی ازدواج کنی و اون بکشه تونکشی کلا همپا با برنامه هاش نباشی ...

منم فکر میکنم اگه بزنه زیر حرفش باعث تنش میشه بهتره قیدشو بزنم

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
نه مرسی😂

تورو خدااا🥺😂🤣🤣🤣

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

نه گول نمیخورم😂😂

سخت گیری

منم فکر میکنم اگه بزنه زیر حرفش باعث تنش میشه بهتره قیدشو بزنم

ببین میدونی چیه

شوهرمنم میگفت اهل دودنیستم قلیونم خیلی اهلش نیستم ولی خب خیلی اهلش نیستم یعنی چی؟یعنی گاهی میکشم

من مشکلی نداشتم باگاهی کشیدنش و حتی بعدعروسی اصلاتوخونه نکشید

مشکل اصلاخودقلیون نیست

ولی میدونی مشکل کجاست؟مشکل هم فرکانس نبودنه

یعنی همون گاهی اوقات که هوس میکنه بامن که نمیتونه بکشه چون نمیکشم ، تنهاهم قلیون کشیدن لذتی نداره گلومیسوزه، مجبوره اون تایم که هوس میکنه بره جایی که پایه باشن منم بشینم خونه

اینش بده

این توی همه چیزای دیگه صدق میکنه

متاسفانه دخترا فقط میگن شوهرکنیم ، وهیچکس نیست این مساّل ریز رو بهشون بگه

بعدازدواج که هیجان رابطه کم شد تازه میفهمن مهم این حزئیات بود نه کشش فیزیکی

ببین میدونی چیهشوهرمنم میگفت اهل دودنیستم قلیونم خیلی اهلش نیستم ولی خب خیلی اهلش نیستم یعنی چی؟یعنی ...

دقیقا منم از صبح نشستم سوال ریز طرح کردم که بپرسم ازش جلسه بعد چون خیلی برام مهمه

ولی احتمالا این ریسکو نمیکنم و ردش میکنم

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
ببین میدونی چیهشوهرمنم میگفت اهل دودنیستم قلیونم خیلی اهلش نیستم ولی خب خیلی اهلش نیستم یعنی چی؟یعنی ...

چرا نمیکشی آخه 😠😂

معرفی میکنم :مدافع حقوق قلیان کش ها هستم 🤣

خیلیا تلاش کردن نمیتونم حالت تهوع میگیرگ ازبوش😅

اینم حرفیه