2777
2789
عنوان

مادر نفهم

167 بازدید | 15 پست

مامانم میگه چرا دائما سرت تو گوشیه

میگم خب احمق انتظار داری چجوزی تو این سه ماه تعطیلی خودم سرگرم کنم میگه ظرف بشور😐

هیچ کدوم از کلاسایی که دوست دارم مثل زبان و رزم هم منو ثبت نام نمیکنه

فقط وقتی بچه فامیلمون تو یه مسابقه از زبان بود مقام اورد ابجیم پیام داد گفت ببین پانیذ چه شاهکاری کرده بهش لوحه تقدیر دادن گفتم اینو بفرستم تا توهم سعی کنی مثل اونا بدرخشی

بعد یچیز دیگه من مامانم سواد ندارع بعد چون من زیاد گوشی برمیدارم مامانم گوشیمو کلا به نام خودش کرده🙄 بعد گوشیمو میگیره میره چتای دوستام و و همرو چک میکنه بعد میگه گوشی مال منه میخام باد بگیرم🙄🙄😐😂اقااا برو یه گوشی دیگه بخر

حتی ابجیام گوشی رو بزور ازم میگیرن ۲۰,۲۱ سالشونه

هر کاری دلشون میخاد میکنن میگن گوشی مال مامانه مامانم هیچی به اونا نمیگه اونا یکاری میکنن میوفته تقصیر کوچیکع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احترام مادرتو نگهدار، چرا کلاس ثبت نامت نمیکنن؟ من خودم تو نوجونی انواع کلاسا ثبت نام میکردم ولی هیچ کدومو تا آخرش نمیرفتم، شاید شما هم مثل منی، در مورد گوشی بهت حق میدم ولی چطور بی سواده وچت هاتو چک میکنه؟

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

خب بگه ت گوشی چ میکنی منم با ۲۹ سال سن سرم زیاد ت گوشی باشه میگ چیه ت گوشیت در نمیای

چرا میگی احمق

چرا میگی نفهم

احترام نگه دار

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

واقعا وقتی به وضعیت زندگیم نگاه میکنم همه جوره به رفیقام حسودیم میشه از نظر مادر جوون و بروز پدر جوون

دائم در حال مسافرت حالا ما یه مسافرت نمیریم

حتی بیشترین دردم اینه من من بارداری ناخواسته بودم و وقتی به دنیا اومدم مامانم دیگه صبرو حوصله نداشت از بچگی کتک دعوا

رفتم مشاور بهم گفت هرچی مامان بابات هستن قانع باش

احترام مادرتو نگهدار، چرا کلاس ثبت نامت نمیکنن؟ من خودم تو نوجونی انواع کلاسا ثبت نام میکردم ولی هیچ ...

نه سوادش در حد لین هست بخونه

اما مثلا اینجوری نیست که بدونه این برنامه مجاست و اینا اما مثلا تا ایتا رو باز میکنه میره توی یه پیوی و چتارو میتونه بخونه

احترام مادرتو نگهدار، چرا کلاس ثبت نامت نمیکنن؟ من خودم تو نوجونی انواع کلاسا ثبت نام میکردم ولی هیچ ...

من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم اون به من میگه جن..د منم منم دارم حقیقتو میگم نفهمه

نه سوادش در حد لین هست بخونهاما مثلا اینجوری نیست که بدونه این برنامه مجاست و اینا اما مثلا تا ایتا ...

خب این کارش اشتباهه بهش بگو همونجور که شما حریم شخصی دارید منم دارم، شاید این کارشون از سر نگرانی و حس مسئولیت در قبال شما باشه ولی درست نیست.

من با هرکسی مثل خودش رفتار میکنم اون به من میگه جن..د منم منم دارم حقیقتو میگم نفهمه

پدر و مادر هرکسی نیستن و احترامشون واجبه، مادرتم حق نداره بهت بی احترامی کنه ولی مطمئن باش شما رفتارتو اصلاح کنی ایشونم ۱۸۰ درجه تغییر میکنن امتحان کن

خب این کارش اشتباهه بهش بگو همونجور که شما حریم شخصی دارید منم دارم، شاید این کارشون از سر نگرانی و ...

همیشه خودشون میگن ما به فکر ابرومونیم به فکر تو نیستیم