2777
2789
عنوان

بیایید درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا انقدر حالم بدده وقتی مقصر خودشه طلبکارم هست رفته تا الانم نیومده خونه انتظار داره من زنگ بزنم ب ...

عزیزم میدونم چقد سخته و داری چی میکشی از خدا برات صبر میخام با یه راه درست که سر راهت قرار بده

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

عزیزم میدونم چقد سخته و داری چی میکشی از خدا برات صبر میخام با یه راه درست که سر راهت قرار بده

چیکار کنم خودمو آروم کنم😭اگه عاشقش نبودم و بهش دلبسته نبودم حتما ازش جدا میشدم اخلاقایی داره که من نمیتونم تحمل کنم خستم😭😭به جدایب فکر میکنم ولی نمیتونم حتی دوساعتم ازش جدا باشم چه کوفتیه

مشکلش چیه چرا اینجوری میکنه برو مشاوره

یه رفتارایی ازش میبینم که اصلا با اخلاقای من جور نیس😭

کار که نمیکنه اخلاقشم حالی به حالیه یبار خوبه یبار بد اصلا درک نمیکنم اخلاقشو کم کم داره از چشمم میوفته ولی شدید عاشقشم😭کاش میشد میتونستم خودمو رها کنم و ازش دل بکنم جدا شم..توان مشاوره رفتنو ندارم هزینش بالاس

مگه تو. پنج سال دوستی نشناختی چطور ادمیه؟!

اون موقع اینجوری نبود. تا با ینفر نری زیر یه سقف اخلاقاش دستت نمیاد..الانم باز اخلاقای خوب خیلیی داره ولی اخلاقای بدش خوبیارو حذف میکنه.. بهم بی حرمتی کرد به مادرم بی احترامی کرد شخصیتمو خورد کرد ازش متنفر شدمم از چشمم افتاده ولی دوسش دارم چه کوفتیه اخه این دوسداشتن

اون موقع اینجوری نبود. تا با ینفر نری زیر یه سقف اخلاقاش دستت نمیاد..الانم باز اخلاقای خوب خیلیی دار ...

میدونم چی میگی ولی با ابن اختلاف که اون طرف شوهرم نبود

خیلی بهم بی احترامی کرد ولی سر همین دوست داشتن گذشت کردم دیگ انقد پرو سد که کار به جایی رسیده بود که به خانوادمم داشت علنا توهین میکرد به مادرم توهین میکرد و مادر خودشو مریم مقدس درست کرده بود

یا ابوفاضل آقای من😍🥺