2777
2789
عنوان

رشد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 50 پست
دیگه ۱۹ ..۲۰ اینا متوقف میشه ..ولی اگه کیست سینه نداری هر شب نصف لیوان عرق رازیانه بخور تا ۴۰ شب باع ...

من فیبروم دارم میتونم بخورم؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا مال من اندازه جوش بود ازدواج کردم بچه شیر دادم بازم کوچک بود میبایست ایقد بکشمشون تا برسه دهن بچه الان وزنم زیاد شده بعد 20سال ازدواج هر کدوم اندازه انبه ی خیلی بزرگ ودراز وپرگوشت شدن

من فیبروم دارم میتونم بخورم؟

نمیدونم عزیزم فقط میدونم کسی که کیست سینه داره نباید بخوره ...میخوای از طب سنتی بپرس یا از گوگل سرچ کن ..یه گروهی هم هست توی تلگرام اگه سایت تایید کنه برات میزارم لینکش رو ..میتونی اونجا بپرسی یکیش خانومه پیوی ازش بپرس

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

والا مال من اندازه جوش بود ازدواج کردم بچه شیر دادم بازم کوچک بود میبایست ایقد بکشمشون تا برسه دهن ب ...

خب پس حله

رشد میکنه هنوز

کلی امیدوار شدم

مرسی ازتون🙏🏻🌹😅🫶🏻

نمیدونم عزیزم فقط میدونم کسی که کیست سینه داره نباید بخوره ...میخوای از طب سنتی بپرس یا از گوگل سرچ ...

اخه همیشه از رازیانه ترسوندنم

اما سینه هامم خب کوچیکه ۳۰ سالمه دوس دارم رشد کنه

ممنون میشم میخای ایدی بگو سرچ کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

یا خدا واقعاا؟؟

اره ژنمون همینخ زیاد بزرگ نیس نهایتا ۷۰

اخه همیشه از رازیانه ترسوندنماما سینه هامم خب کوچیکه ۳۰ سالمه دوس دارم رشد کنهممنون میشم میخای ایدی ...

h ttps://t.me/tebesonati9999

گروه اینه فقط اون فاصله بین h گذاشتم درستش کن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑