2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم از همین میترسم البته منم قصد ندارم به این زودی ازدواج کنم ولی بازم همش میگم نکنه بازیچه بشم ...

برای چی ازدواج نکنی؟ من اگر برمیگشتم عقب 15 سالگی زن میگرفتم و بصورت حلال کیف دنیا رو میکردم، هرکی میگه زوده به حرفش گوش نده، مبخوای درس بخونی که چی بشه؟ بچسب. به ازدواج کیف کن

با پسره نیاز نیس صمیمی شی یا صحبت خاصی بکنیخودش باید بیاد وسطتو ریلکس باشکاملا عادیاولش سلام و احوال ...

مرسی من همیشه سعی میکنم جو رو عادی کنم ولی الان حس میکنم نباید خیلی صمیمی رفتار کنم

برای چی ازدواج نکنی؟ من اگر برمیگشتم عقب 15 سالگی زن میگرفتم و بصورت حلال کیف دنیا رو میکردم، هرکی م ...

😒😒😒

زن ۱۵ سالع؟پدوفیلی؟

اسی جان درستو بخون اگه دیدی به درس و زندگیت آسیبی نمیزنه برو تو رابطه

ولی نه اول کاری ازدواج

🩷🎀✨️

😒😒😒زن ۱۵ سالع؟پدوفیلی؟اسی جان درستو بخون اگه دیدی به درس و زندگیت آسیبی نمیزنه برو تو رابطه ولی ن ...

اره خودمم درسم برام تو اولویته آخه قصد مهاجرت رو هم دارم ولی خب گفتم بزار حداقل رابطه با یکی رو هم الان امتحان کنم ولی خیلی میترسم

اره خودمم درسم برام تو اولویته آخه قصد مهاجرت رو هم دارم ولی خب گفتم بزار حداقل رابطه با یکی رو هم ا ...

خیلی عالیه که طرز فکرت اینه

عزیزم منم تجربه ای ندارم ولی ترسی هم نداره

شما ی دختر بالغ عاقل و قوی هستی میتونی ی رابطه سالم رو با ی ادم مناسب شروع کنی و همون باعث پیشرفتت بشه

🩷🎀✨️