2777
2789

صبح بود صدای کلید انداختن شوهرم رو شنیدم و وارد خونه شد گفت پاشو نون رو بگیر من برم ماشینو پارک کنم. با چشای بسته و خوابالود گفتم بذارش همونجاااآا دوباره خوابیدم وقتی بیدار شدم دیدم نه نونی هست نه شوهرم اصلا خونه اومده....

@arusitor دوست داشتید به کانال روبیکام سر بزنید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونا نرفتن من ازون خونه رفتم😶

خونه اونا بوده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خونه ویلایی قدیمی بود خیلی داستان داشتم تو اون خونه قبلاً هم اینجا تعریف کردم

قبلا مستاجر اونجا نبود؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

قبلا مستاجر اونجا نبود؟

چرا بوده همه هم قبلاً حضورشون رو حس میکردم تنها خوبی که اون خونه داشت این بود بعدش همه مستأجرا صاحب خونه میشدن

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
چرا بوده همه هم قبلاً حضورشون رو حس میکردم تنها خوبی که اون خونه داشت این بود بعدش همه مستأجرا صاحب ...

بیچاره مستاجر جدید

تاپیک گم شدن مشکوک طلاهای منو بخونید ب جن اعتقاد پیدا میکنید

یعنی جن زنجیر طلاتو پاره کرد؟

آره کار خوبی کردی من خودم کلا مدیوم هستماز عمد انجام دادیبستگی داره که اون از کدوم قبیله جن ها بوده

مدیوم یه جوریه.

آرامش نداری فکر کنم، هی روح ها میان ازت کمک میخوان.

تو زندگی پس از زندگی ماجرای یه دخترو دیدم که اونم بعد تصادف مدیوم شده بود، روح ها رو میدید، ازش کمک میخواستم، درحالی که دختره هیچ کاری براشون از دستش بر نمیومد، تا آخرش مادرش روح ها رو به حق فاطمه زهرا یا فکر کنم امام حسین قسم داده بود که از خونشون برن.

دعا خیلی بخونی ، ذکر بگو، به حق امام حسین قسمشون بده که دست از سرت بردارن.

نوام خودت یک انسانی که به کمک احتیاج داری ، چه کاری براشون از دستت بر میاد.