2777
2789
عنوان

زیست شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 48 پست

سلام خوشگله . راستش من دو تاس مختلف امتحان زیست نهایی رو شرکت کردم و تونستم یه نمره افزایش داشته باشم . شال اول ۱۷ و نیم و سال بعدش ۱۸ و نیم .

دلایل ۱۷ و نیم گرفتنم تسلط کم رو دو فصل آخر کتاب بود و درست مرور نکردن و سوال حل نکردن از فصل هایی کامل بلد بودم . سال دوم هم به خاطر بی دقتی ها و فراموشی مطالب و نصفه جواب دادن یه سوال تشریحی این نمره رو گرفتم .

مهم ترین چیزایی که یاد گرفتم اینه که باید با اعتماد به نفس بری سر جلسه امتحان و اینکه روی تک تک پاراگراف ها تسلط کامل داشته باشی . نهایتا نیم نمره تا ۷۵ صدم نمرات تحلیلی سخت هستن که همون تسلط روی مطالب برای گرفتن اونا جوابه ، تا می تونی نمونه سوال حل کن و مرور کن ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اول ۶ به بعدو بخون بعدش شروع کن حل سوال و با سوال متن کتاب رو هم مرور کن و اینکه حتما برای امتحان باید متن کتاب رو حفظ باشی همه جاشو

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

عمومیا راحتن منم نصفه خوندمشیمی دوره دیدی واسش؟من خیلی چیزای شیمیو یادم رفته تازه دارم میرم فصل ۳

آره فراهانی دیدم حدود ۲۰ ساعت دورش بود

ولی سه رو امروز کار کردم سنگینه یکم

زودتر شروعش کن

سلام خوشگله . راستش من دو تاس مختلف امتحان زیست نهایی رو شرکت کردم و تونستم یه نمره افزایش داشته باش ...

خیلی ممنونم که اینقدر کامل گفتی 🥲💖

بنظرتون با این تایم میتونم خوب بخونم؟

البته فرجه هم داریم دیگه ۴ روز

آره فراهانی دیدم حدود ۲۰ ساعت دورش بود ولی سه رو امروز کار کردم سنگینه یکم زودتر شروعش کن

ایول

جزوهش رو هم حل میکنی؟ من مشکلم اینه زیاد سوال حل نمیکنم واسه همین استرس دارم وگرنه شیمیم خوبه

واسه زیست برنامت چیه؟ همشو قبل فرجه میخونی؟

درخواست ندید به هیچ عنوان قبول نمیکنم. / کاربر عزیزی که جواب بنده رو میدی، حواست به حرف هات باشه؛ من دوست یا قوم و خویش شما نیستم که به شوخی های نادرست شما بخندم.

ایولجزوهش رو هم حل میکنی؟ من مشکلم اینه زیاد سوال حل نمیکنم واسه همین استرس دارم وگرنه شیمیم خوبهواس ...

آره یدور میخونم

دو روزم فارسی میخونم

یه روز عربی

یهروز زبان

دیگه از چهارشنبه هم دینی

خیلی ممنونم که اینقدر کامل گفتی 🥲💖بنظرتون با این تایم میتونم خوب بخونم؟البته فرجه هم داریم دیگه ۴ ...

آره عزیزمم حتما نمره ی خوبی میگیری ♡ فقط استرس رو بزار کنار و تا می تونی روی ضعف هات کار کن .