کارولین0000 مدیر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 عنوان شات پیامش | مشاهده متن کامل بحث + 52 بازدید | 40 پست ... دیروز | 22:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 اگه تو ده بار جوابشو ندادی آره بهم گفت وقت ندارم شارژ ندارم بعد انلاین بود کلی منم دلخور شدم ...
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 چون نمیدونم قبلش دقیق چه اتفاقی افتاده یه جوریه انگار یه دفعه قاطی کردن دعوا بالا گرفته اره همین طوره ...
دلبر_بامزه عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 79 بهم گفت وقت ندارم شارژ ندارم بعد انلاین بود کلی منم دلخور شدم به نظرم حق داری خب اگه خسته بود یا کاری داشت میتونست راحت بگه ولی خب اینجوری شده. عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 اهان یعنی اتفاقی افتاده از دستت عصبانی شده داره حرص و دق دلش رو خالی میکنه؟میخواد بگه بهش وابسته ای دقیقا منم مجبور به زنگ شدم ...
دلبر_بامزه عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 79 دقیقا منم مجبور به زنگ شدم چندسالته عزیزم؟ و چند سالشه؟ عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 چندسالته عزیزم؟ و چند سالشه؟ من ۲۹اون ۲۵ ...
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 به نظرم حق داری خب اگه خسته بود یا کاری داشت میتونست راحت بگه ولی خب اینجوری شده. اره میتونست بگه گفتم من بچه نیستم میگفتی بهم خب بعد جواب ندادم اینجوری شرط گذاشت و بعد هی میگه نمی تونی ولم کنی ...
دلبر_بامزه عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 79 من ۲۹اون ۲۵ دوست بودین یا فامیل؟ نانزد هستین الان؟میدونی چون اون حرفی که زده تو نمیتونی ولم کنی و اینا میخوام بدونم خودتون همدیگر رو انتخاب کردید؟ عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 دوست بودین یا فامیل؟ نانزد هستین الان؟میدونی چون اون حرفی که زده تو نمیتونی ولم کنی و اینا میخوام بد ... دوست بودیمنامزده مه ...
دلبر_بامزه عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 79 دوست بودیمنامزده مه شاید خسته بوده یا عصبانی خب میدونی سربازی به هرحال بهشون سخت میگذرهاونم کار اشتباهی کرده تو هم سعی کن بعدا که آروم شد باهاش منطقی صحبت کنی باید باهات راحت باشهامیدوارم زود تر رابطه تون بهتر بشه عزیزم🥰🩷 عاقبت بخیری یعنی عاقبت به کربلا شم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم جنازه ام میگه یا حسین حتی وقتی مرده باشم سرنوشتمو نگاه کن نمیتونم ازت جدا شم🩷🕊
کارولین0000 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/12 تعداد پست: 29 شاید خسته بوده یا عصبانی خب میدونی سربازی به هرحال بهشون سخت میگذرهاونم کار اشتباهی کرده تو هم سعی ک ... خیلی ممنون مهربونم ...