2777
2789
عوق کی دوستشون داره

هیشکی چون نمیشه کلا زن رو خشک میکنن گل بدی دستشون پژمرده تحویلت میدن حتی حیوانات رو عصبی کردن کمتر حیوانی هست که کنار مرد ایرانی در ارامش باشه دقت کنی میبینی روحیه مراقبت ندارن محافظت دارن مراقبت نه

آدم سالم به خودش حق نمی ده بی جهت از هم نوعی که نمی شناسه و بدی ازش سر نزده ابراز تنفر کنه.

اگر دقتمون بیشتر باشه حتی نسبت به آدمهای فاسد و فاجر هم باید بیزاری مون نسبت به عمل ناشایست اونها باشه نه از اون فرد که مخلوق خداست و به ذاته کرامت انسانی داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور نیست.. این تفکر سطحیه...نمیشه همه رو تو چارچوب ملیتی قضاوت کرد...هر جامعه ای، شهری، خونواده ا ...

ا چه جالب باشه به دکتر هلاکویی انتقال میدیم به سایر جامعه شناسها هم میگیم تفکرشون سطحیه😒😏جوک نگو بانو

مردهای خارجی هم گویا جالب نیستن وگرنه لانا دل ری و ادل ...اینا اینقدر با سوز نمی خوندن

معضلات دیگه دارند لی بازم صد هیچ از حیث رفتار و احترام به زن از مرد ایرانی جلو هستند

ا چه جالب باشه به دکتر هلاکویی انتقال میدیم به سایر جامعه شناسها هم میگیم تفکرشون سطحیه😒😏جوک نگو ب ...

دکتر هلاکویی هیچ وقت این صحبت رو نداشته که یکسان دونستن افراد بر اساس ملیت چیز درستیه... انگار شما جز اسم ایشون، اسم کس دیگه ای رو بلد نبودی که بیاری!!

شرمنده که آدمای زیادی مثل هنری تجفل که خیلی از دکتر هلاکویی بالاتر و مطرح تر هستن میان این موضوع رو رد میکنن... قضاوت جمعی بر اساس چیزایی مثل ملیت همچنان یه تفکر سطحیه...

مرا هیچ از وطن محبوب تر نیست...🤍اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻اگه باهاتون بحث میکنم و بعدش تو تاپیک دیگه ای صحبت میکنم باهاتون، دلیلش اینه اسم کاربریتون یادم نمیمونه🤦🏻♀️درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

دکتر هلاکویی هیچ وقت این صحبت رو نداشته که یکسان دونستن افراد بر اساس ملیت چیز درستیه... انگار شما ج ...

سرکارخانم شما گویا با جامعه شناسی اشنایی نداری و نمیدونی رفتارهای جمعی یک جامعه یعنی چی این که زورتو میزنی برام هزارتا ادعا بیاری برای رد نظری که خیلی وقته از اثباتش گذشته عجیبه دکتر هلاکویی در تمام گفتگوهاش اشاره به رفتار جمعی جامعه ایران داره علی الخصوص نگاه اقایان ضمن اینکه داریم تو این جامعه صحبت میکنیم قانونش و میبینیم تجربه زیسته داریم چرندیات چیه میبافی برام زن دکتر تجفل هم جامعه ایران رو مورد بررسی قرار نداده تمام جوامع نه فقط ایران رفتارهای جمعی خاص دارند که به اون معروفن دکتر هلاکویی نه شما بشین زیگموند فروید بخون هزار بار دیگه هم ریپ بزنی بازم نظرم همینه مرد ایرانی خوب نیست زن ستیز تو که نمیتونی حقیقتی که سالها کل زنهای این کشور و دیدن تغییر بدی حالا بشین حرص بخور چرا این و گفتم ریپ کن عقیده ام اینه